• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kortlardan haberler NECDET KESTELLİ

Kortlardan haberler

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.02.2016, 00:00
*Serena Williams art arda 157 haftadır dünya sıralamasında 1 numara olmayı sürdürüyor. İstikrar dediğin bu olsa gerek.

*Avustralyalı asi oyuncu Nick Kyrgios ATP Marsilya Open turnuvasında Cilic'i iki sette yendi ve şampiyon oldu. Marsel burada ilk turda kaybetmişti.

*Sam Querrey, ATP Delray Beach Turnuvası'nın şampiyonu oldu.

*15 yaşındaki İrem Soylu, ablasının peşinde Cezayir'de gerçekleşen 2 numaralı seri başı olarak katıldığı ITF Junior 5.Gr. Turnuvası'nda finale çıkma başarısını gösterdi. Kutluyorum.

*Başak Eraydın ABD'de katıldığı 25 bin dolar ödüllü ITF Turnuvası'nda, teklerde çeyrek, çiftler de ise yarı final oynadı. Alkışlıyoruz.

* Bridgestone&İpek Şenoğlu Cup turnuvalarına hazırlıklar son hızıyla sürüyor. Zevkle hazırlanan kupalardan birini kazanmayı kim istemez ki? Kayıt için henüz zamanınız var, unutmayın!

* 14 yaş kızlarımız, Avrupa Kış Kupası finallerine katılma başarısını gösterdi. TTF'nin açıklamasına göre, müsabakaları 8. sırada tamamlayan kızlarımız, tecrübe kazanıp yurda döndü. Başarılarının giderek artmasını diliyoruz.

* 18 Nisan da başlayacak WTA turnuvasının hemen ardından 25 Nisan'da da ATP 250 başlayacak. Kaçırılmaması gereken iki önemli turnuva. Yerlerinizi ayırtmayı unutmayın.

Çiftlerde düşünün

2016 Davis Cup 2. Grup ilk maçlarında Milli Takımımız, 4-6 Mart'ta Bulgaristan ile Ankara Tenis Kulübü tesislerinde karşılaşacak. Az bir zaman kaldığına göre takımların nasıl kurulacağı belli olmuş ve gerekli yerlere bildirilmiştir. Bunların taktik gereği gizli tutulması çok normal. Yetkilerin her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüğüne eminiz. Ancak yine de çift maçına çıkarken en az iki defa düşünmelerini öneriyor, oyuncularımıza başarılar diliyorum.

Harikasın Çağla

Milli gururumuz sevgili Çağla Büyükakçay DOHA'da katıldığı Premier 5 seviyesindeki WTA Turnuvası'nda ilk turda dünya 41 numarasına kadar yükselen güçlü rakibi Çek oyuncu Lucie Hradecka'yı 3 sette yenerek kariyerine altın bir sayfa daha ekledi. Bu önemli başarısından dolayı kendisini kutluyor ve başarılı bir yıl geçirmesini diliyorum.

Nadal yine kayıp

ATP 250 RİO Open Turnuvası'nda yarı finale zorlanarak çıkan, eski günlerinden çok uzakta olan Nadal, rakibinin gücüne dayanamadı ve Pablo Cuevas'a 3 sette yenilerek turnuvaya veda etti. Eski seviyesine dönüşü biraz zor olacak gibi! Cuevas, finalde Pella'yı 3 sette yenerek Rio'nun şampiyonu oldu. Kadınlarda ise İtalyan Schiavone şampiyonluğu kaptı.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA