• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kültürpark’ta hareket NECDET KESTELLİ

Kültürpark'ta hareket

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.02.2016, 00:00
Kültürpark'ın yeni kadın başkanı Server Uyaroğlu çok hızlı başladı. Yönetim Kurulu ile genç üyelerin cesaret ve çalışkanlığını çok hızlı ve iyi bir şekilde fiiliyata geçirerek öncelikle, herkesten çok şikayet alan sporcu soyunma odalarını ele aldı. Ciddi bir yaklaşımla gereği olan tüm alt yapı, pis/temiz su, duş, tuvalet, ısıtma, nem alma, havalandırma ile tüm elektrik tesisatını yenileme yolunu seçti. Hemen akabinde de yapıldı mı tam olsun düşüncesiyle tüm soyunma dolaplarının yenilenmesine karar verdi. Biraz sabredeceğiz ama beklediğimize değecek her halde. Eline sağlık başkan...

Çift takımı merak konusu

Davis Cup'ta Türkiye-Bulgaristan arasındaki Avrupa/Afrika 2.Grup 1.Tur karşılaşmaları 4-6 Mart tarihleri arasında Ankara Tenis Kulübü kortlarında yapılacak. Hazırlıklar sıkı bir şekilde sürerken çift takımının nasıl oluşacağı büyük merak konusu. Malum tenisimizde çift oyunları hep bizim kabusumuz oluyor. Tüm oyuncularımıza ve kaptana başarılar diliyorum.

Kortlardan notlar

* Sezonun ilk toprak kort tenis turnuvası Brezilya'da Rio şehrinde Guga Kuerten Arena'da bu hafta başladı. İlk gün maçlarına bakıldığında sanki maçların toprakta değil de sert zeminde oynanıyormuş olduğu izlemini

* Federer'in ameliyatı dolayısı ile katılamadığı ATP 500'lük geleneksel Rotterdam Turnuvası müthiş geri dönüşleri sayesinde final maçında Monfils'i üç sette yenmeyi başaran Klizan'ın şampiyonluğu ile bitti.

* Uzak Doğu turnuvalarından hep memnun olarak ayrılan Venus Williams, bu sefer de katıldığı Kaohsiung WTA Taiwan Open'de 49. WTA şampiyonluğunu kazandı.

* Bu günlerin en önemli, en zorlu ve renkli turnuvası WTA Dubai hazırlıkları devam ederken, Çağla da orada ciddi bir çalışma dönemi geçiriyor.

* Başak Eraydın hem teklerde hem de çiftlerde oynayacağı "Surprise Tennis and Racquet Center"'deki turnuvaya katılmak üzere Arizona da... Başarılar diliyoruz.
Marsel'e Zverev engeli

Fransa'da Marsilya Open 13 Provence Turnuvası'nın eleme turunda 1. Bye olarak yer alan Marsel İlhan, ilk maçta Fransız Clement Larriere ile oynadı ve 6/4-6/2 ile ikinci eleme turuna yükseldi. Alman Zverev ile karşılaştığı bu turu ise maalesef kaybederek ana tabloya çıkma şansını yitirdi.

Bolivya'dan iyi haber

Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi oyuncusu 17 yaşındaki Cem Ertürk, Condor Del Plata Grade C/2 ITF Gençler Turnuvası'nda finalde kaybederek ikinci oldu. Çok önemli başarılar göstererek turnuvayı hem teklerde hem de çiftlerde yarı finalist olarak bitiren Selin övünç ise, "fair play" ödülü kazandı. Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi, son günlerde buraya seçilip de nedense bu merkezdeki çalışmalardan çıkartılan oyuncular ile tekrar gündeme gelmişti.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA