• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2016’nın en beğenilenleri NECDET KESTELLİ

2016’nın en beğenilenleri

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.12.2016, 00:00

Dünya kadın tenisinde 2016'nın en çok aranan, tıklanan, alkışlanan ve kadın tenisçisi Angelique Kerber oldu. Dünyanın bir numarası Kerber, Serena Williams'ı geride bırakırken müthiş çıkışıyla tenis dünyasının da sevgilisi oldu. Serena Williams'ın ikinci olduğu klasmanda Williams'ı Simona Halep ve Agnieszka Radwanska takip ediyor. Garbine Muguruza, Egenie Bouchard, Johanna Konta ve Karoline Pliskova ile Monica Puig de en çok arananlar arasında. Tabii ki Victoria Azarenka'yı da unutmamak lazım.

Genç Millilerin seçmeleri bitti

Genç Milli Takım seçmeleri yapıldı.
İzmir'den de bir millimiz var: Güzel kızımız Havva Tuba Esen. Daha fazlasını bekliyorduk ama olmadı... 19-24 Mart 2017 tarihlerinde Güney Afrika'nın Cape Town kentinde Dünya Takımlar Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek ekibimize başarı diliyorum. Bu arada bir hatırlatma. İki tek maçını kazanmak çok zordur. Mutlaka önceden çift takımlarınızı oluşturun ve çok çalışın.
Son anda da takımı değiştirmeyin.

Bu da bizim zirvemiz

Türkiye'de ise bu kulvarda ismi en çok aranan isim Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu oldu. Tenis dünyamızın en çok başarı haberleri beklediği bu iki isime daha bir çok isim de dahil olacak biliyorum. Bu arada Çağla Avustralya Open'de ana tabloda mücadele edecek.
2017'de hazırlık dönemine uzakdoğudan başlıyor. İlk durak WTA Dubai. Başarılar diliyorum.

Tenis dünyası dergisi

Tenis Dünyası Dergisi (TDD) yine kendini aşmış... Yine dopdolu... Titiz çalışmalar neticesinde dünyanın en saygın tenis dergilerinden biri olmaya namzet. Destekleyelim... Bu arada tenis uğruna yine bir yenilik peşinde bizim sevgili Cahit Yavuz. Hem de kişisel olarak http://bit.ly/BayTenis2016Aralik12 adresinde... Hafta da bir gün de olsa "youtube" ile her yerden, her daim ulaşılabilecek durumda... Bunu da başarır merak etmeyin. Tenisimize yeniden yine renk gelecek...
Alkışlıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA