• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Facebook’ta buluşalım NECDET KESTELLİ

Facebook’ta buluşalım

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.12.2016, 00:00

Erkan Çağlayan ve Ahmet Sert kardeşlerimiz tenis dünyasının en ölü mevsiminde ortaya çıkardıkları, "Senior Tenisçileri Bilgi ve Paylaşım gurubu" olarak Facebook'ta oluşturdukları sayfa ile senior (veteran) tenis camiasının odak noktasına yerleştiler.
Dedikleri gibi özellikle de tenise yeni başlayanlar için çok güzel ve faydalı bilgiler paylaşmaya başladılar bile.
Kutluyoruz. Öyle ki bir soru geldiğinde cevabını neredeyse beş dakika içinde alıyorsunuz.
Mevcudu ve alınmış kararları açık bir şekilde anlatıyorlar.
Özlenen bir şeydi bu. Böylece Senior tenisini gönüllü bir şekilde yönetilmesine katkı sağlamaya başladılar. TTF ile veteranlar arasında köprü vazifesi görecekler herhalde. İlgi gördüler, hazırlanmış bilgileri, yönetmelikleri ve talimatları vermeye, veteranlara dinleyerek, önerilerini alarak ufak tefek değişikler yapmaya çalışıyorlar.
Anlayacağınız bir diyalog havası yarattılar. Ümitle bekliyoruz.

The Coca-Cola etkinliği

Asya'da ayrı ülkeden gelmiş geçmiş Grand Slam şampiyonları, eski yeni bir numaralar, yıldız ve popüler oyuncular, geleceğin yıldızları ile takımlar arası tanıtım ağırlıklı üst düzey mücadele ve eğlence birarada. Kusursuz bir organizasyon. Tabii başında Coca-Cola İrternational olunca...

Ölü sezonu değerlendirme

Engelli Tenisinin tanıtımı hakkında yapılan etkinlikler çoğaldı. Gaye farkındalığı artırmak.
TTF, FED CUP Değerlendirme kampını gerçekleştiriyor. İTF turnuvalarında Davis Cup takımı oyuncuları Tuna Altuna ve Cem İlkel 7. Finallerini oynadılar ve 4. cü şampiyonluklarına ulaştılar. İyi gidiyorlar, başarılarının devamını diliyoruz.

Milli Takım bir onurdur, şereftir

Tenis Federasyonu'nun (Young Seniors -35+, 40+ ve 45+ bay ve bayan oyuncular), 2017'deki Dünya Takım Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Milli Takım seçmeleri Adana'da ATDSK kulübünde başladı. Milli olmayı istemek ve bunun için maddi ve manevi çalışmak güzel bir duygu. "Veteranlıkta milli takım olmaz" diyenler olsa da bu seçmelere 6 kategoride 162 sporcunun başvurması enteresan ve ümit verici. Seçmeler 32'lik fikstürler ile yapılacak, oyuncuların 24'ü mevcut puanları ile kalan 8 kişi elemelerden gelecek. Bye'lar da puanlara göre sıralanacak. Tüm katılanlara başarılar dilerken, çift maçlarına özel hazırlanmalarını diliyorum.
Ev sahipliği yapan Adana - ATDSK'de bu olaya büyük önem vermiş, hazırlanmış ve genç senyörleri memnun edebilmek için elinden geleni ardına koymamış. Her türlü olanaklarını gençlere sunmaları yanında bir de, hepimizin çok sevdiği oyuncu gecesi bile düzenlemiş.
Kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA