• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Wozniacki devam Hingis tamam NECDET KESTELLİ

Wozniacki devam Hingis tamam

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.11.2017, 00:00

Enteresan maçlar ve beklenmedik neticeler sonunda, hiç grand slam kazanmadan yıllarca dünya bir numarası olan Wozniacki, finalde 37 yaşında ki Venus Williams'ı yenerek kariyerinin en büyük şampiyonluğuna ulaştı. Kutluyor ve artık bir Grand Slam turnuvası da kazanmasını diliyorum. Bu sonucun ardından finallerde bir numara için çok isim geçmiş olmasına rağmen Simona Halep puanlarıyla bir numara unvanını koruyabildi.

ONU ÖZLEYECEĞİZ

Çift kadınlar kategorisinde ise bir numaralı seri başı olan Hingis/Chan ikilisi 2.turda turnuvaya veda ettiler. 3 numaralı seri başı olan Babos / Hlavackova takımı ise zirveye çıktı. Buradan da bir sürpriz açıklama geldi: çok başarılı ama hadiseli bir tenis geçmişi olan İsviçre'li Martina Hingis'de artık tenisi bıraktığını açıkladı. Komple bir oyuncuydu, ilk bıraktığından bir müddet sonra tekrar tenise dönmüş, ancak teklerde pek başarı elde edemeyince çiftler kategorilerine yönelmiş ve yeniden çok sayıda büyük başarılara ulaşmıştı. Özleyeceğiz...

SENYORLARIMIZ AMERİKA'DA

Dünya Senior Takım Şampiyonası için Miami'de bulunan 50-55-60 yaş guruplarından 60+ takımı Pazartesi günü oynadıkları ilk gurup maçında Polonya takımını 3/0 yenerek bu güne kadar Türk takımlarının alabildiği ender galibiyetlerinden birini yaşadılar.
M.Emin Aydın, Mustafa Opsar, Recep Yormaz ve Coşkun Özden'den oluşan takımımızı kutluyor, diğer takımlarımıza da galibiyetler diliyorum.

TP TURNUVALARI

Swiss Open
İsviçre'nin Basel kentinde Del Potro'yu yenerek burada ki sekizinci şampiyonluğuna ulaştıktan sonra gerçekleşen basın toplantısında Federer, 2011 yılında şampiyon olduğu senenin sonuncu ATP 1000 serisi olan Paris Masters turnuvasından, zor bir karar olsa da "vücudunun dinlenmeye ihtiyacı olduğu" için çekildiğini duyurdu.
Bu durumda Nadal'ı yılı 1 numara olarak bitirmesi neredeyse kesinleşti.

Viyana Open
Erste Bank ATP 500 Open turnuvasında Fransa'nın yükselen oyuncusu Lucas Pouille, final maçındaki vatandaşı ve tecrübeli oyuncu Tsonga yı 2 sette yenerek şampiyon oldu.

ATP 1000 Paris Open
Federer'in çekilmesiyle bize göre cazibesini yitirmiş olsa bile, sene sonu finallerine katılabilecek eksikleri tamamlayacağı için çok önemli. Bir numaralı seri başı olarak turnuvaya katılan Nadal ise ilk maçında galip ayrılırsa seneyi 1 numara olarak tamamlayacak.

TÜRKİYE-PAKİSTAN DOSTLUĞU

Türkiye ile Pakistan'ın 70 yıldır devam eden diplomatik ve samimi dostlukları anısına Koza World of Sports Tesisleri'nde düzenlenen tenis turnuvasında Marsel İlhan, Cem İlkel, Tuna Altuna ve Sarp Ağabigün'den kurulu milli takımımız ilk maçlarını kazandı. Bu galibiyetten dolayı takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA