• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Juan Martin Del Potro NECDET KESTELLİ

Juan Martin Del Potro

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.10.2017, 00:00

Arjantin'in tenis ilahı olmayı başarmış Juan Martin Del Potro Stockholm Tenis Turnuvası'nda bir kez daha şampiyon oldu. Turnuvanın finalinde Dimitrov'u 2 sette 6/4-6/2 yenen Del Potro unvanını korudu ve 20. ATP kupasını aldı. Bu sonuç ile sıralamada ilk oyuncuya yaklaştı ve ATP sene sonu finallerine katılabilme şansını da çok yükseltmiş oldu.

Cumhuriyet Kızları Turnuvası

TED'in organize ettiği 25 bin dolar ödüllü Cumhuriyet Kızları Turnuvası devam ediyor. Turnuvanın çiftler finali 27 Ekim, tekler finali ise 28 Ekim'de oynanacak. Ayla Aksu, Pemra Özgen, Melis Sezer ile elemelere katılan 15 oyuncumuzdan İpek Öz, Cemre Anıl, İlay Yörük ve Zeynep Sönmez'ın ana tabloya yükseldiği turnuvada şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek.

Harikasın Büşra Ün

Tekerlekli sandalye tenisi milli oyuncumuz İzmirli sevgili Büşra yine İngiltere'de yapılan turnuvada tekler ve çiftlerde şampiyon olarak kupaları topladı.
Kutluyoruz.

ETV turnuvası

ETV'nin geleneksel Cumhuriyet Turnuvası 20 Ekim'de başladı, 29 Ekim'de sona erecek. Sosyal amaçlı tenis turnuvasının tüm gelirleri İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi burs grubu öğrencilerine tahsis edilecek. Umarım yağmurdan dolayı çok aksamaz ve büyük bayram günümüzde son bulur. ETV yönetimini ve tüm katılan sporcular ile sürekli bağışçılarımızı kutluyorum.

Sene sonu finalleri

Onar gün sürecek iki büyük olaydan WTA sene sonu finalleri şimdilik ve biraz da beklendiği gibi Singapur'da devam ediyor. İlk iki gün kura çekimleri ve Fan Club etkinliklerinden sonra güzel ve zengin bir ortamda 8 gün sürecek maçlar başladı.
TEK'ler kategorisin ismi Billie jean King Grubu; Çiftlerin ki ise Martina Navratilova. TEK'ler Beyaz Grup'ta Muguruza, Pliskova , Williams ve Ostapenko; Kırmızı gurupta Halep, Svitolina, Wozniacki, Garcia mücadele edecek.

TOPLAM ÖDÜL 7 MİLYON DOLAR

Muguruza, Pliskova, Halep ve Wozniacki ilk maçlarını kazandılar. Ancak bu Round Robin formatında ve bu seviyede her an bir sürpriz yaşanabilir. İlk gün yenilen bir oyuncu finale bile çıkabilir. Bu turnuvanın ender rastlanan özelliklerinden biri de "Garcia dışındaki diğer 7 oyuncudan her biri , bu turnuvada şampiyon olduğu takdirde, WTA Dünya Bir numarası olma şansına da sahipler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA