• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
TED ve Sakarya zirvede NECDET KESTELLİ

TED ve Sakarya zirvede

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.05.2018, 00:00

Ülkemizde TTF'nin bayramı, senyör tenisinin de en önemli etkinliği olan ve her bakımdan rekor bir katılımla gerçekleşen Türkiye Senyör Takım Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya 34 kulüpten (takımdan!) bazıları karma olan 160 takım, 14 kategoride 834 oyuncu ile katıldı.
13. kez düzenlenen organizasyonda erkeklerde TED Kulübü, kadınlarda ise Sakarya Tenis Kulübü zirvedeydi.
TED Kulübü erkeklerdeki dokuz kategorinin dördünde şampiyon olurken Sakarya kadınların beş kategorisin hepsini kazanarak 6. kez şampiyonluk kupasını kaldırmayı bildi. Kutlanmaları gerekir değil mi? Şampiyonada 50+ erkeklerde CNC ve 65+'da İZTİK üçüncü oldu. Katılanlar ile başarılı olan ve takımlara destek veren tüm oyuncuları kutluyorum.

MELİS SEZER İKİNCİ OLDU

Melis Sezer, katıldığı İsrail Sajur şehrinde düzenlenen ITF 15. K. turnuvasını teklerde ikinci olarak tamamladı. Tebrikler.

ZVEREY ŞAMPİYON OLDU

Madrid Masters erkekler finalinde Alexander Zverev, Nadal'ı saf dışı bırakan Dominic Theim'i 6-4 ve 6-4 ile yenerek şampiyon oldu! Bu durumda Nadal'ın arka arkaya kazandığı 21 maç ve 50 set rekoru Zmadrid'de son buldu maalesef. Djokovic ise ilk turda turnuvaya veda etmişti. Kadınlarda ise Hollandalı Kiki Bertens'i üç sette geçen 10 numaralı seri başı ve istikrarlı Çek raket Petra Kvitova, burada ki üçüncü şampiyonluğuna ulaştı. Tebrikler..

BİR FEDERER, BİR NADAL

Bir numara unvanı bir onda, bir diğerinde! Sık sık el değiştirmeye devam ediyor. Bu hafta Nadal çeyrekte elenince epey puan kaybetti ve Federer hiç oynamadan yeniden 1 numaraya yerleşti. Her halde yine geçici olarak! Bunlar her halde uzaylı! İkisinin de puanları o kadar yüksek ki kimse onlara yaklaşamıyor.
Tabii bu durum kazanılan puanlarla kaybedilen puanların azizliği. Federer böylece bir numara olarak kariyerinde 309. haftasına girdi. Federer kolay bırakacak cinsten değil. 2 aydır hiç turnuva oynamamış olsa da Wimbledon'da ve onun hazırlık turnuvaları için sürekli çalışıyor.
Başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA