• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
O yaşayan bir efsane! NECDET KESTELLİ

O yaşayan bir efsane!

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.10.2018, 00:00

Genç Rus oyuncu Daniil Medvedev, "Roger Federer ile en azından bir kere oynayabilmek hep hayalim olmuştur. Ancak bunun merkez kortta ve de çok önemli bir Master 1000 turnuvasında olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Meğerse onun gibi yaşayan bir efsane ile karşılıklı aynı kortta tenis oynayabilmek, maç yapabilmek hem şaşırtıcı hem de çok etkileyici olduğu kadar da çok da önemli bir olaymış.
Mutluyum..."demiş. Federer ise Shangai'de ki heyecanlı olduğu ilk tur maçında ki galibiyet sonrası, "Bu galibiyetim aslında daha çok tribünlerde bulunan, yan yana oturan, büyük pankartlar taşıyan, beni fazlasıyla şaşırtan yüzlerce takipçi ve sevenlerime ait olduğunu düşünüyorum ve mutlu oluyorum. Hepsine teşekkür ederim. Böyle bir şans her zaman insanın yanında olmaz! demiş.

DJOKOVİC BİR NUMARAYA ADAY

Borna Coric'i yenerek Sahangai Master'da 4. şampiyonluğunu kazanan ve 1000 maç çıtasını geçen Djokoviç 2 numaraya yükseldi ve halen bir numara olan Nadal ile arasında ki puan farkını 225'e indirdi. Sırp raket kısa süre sonra ve Nadal'ın yokluğunda yeniden bir numaraya çıkar.

BORNA CORİC'TEN İNCİLER

Federer'in cellatı İzmir Cup Turnuvası'ndan yakından tanıdığımız utangaç Corıc, Djokoviç karşısında pek tutunmadıysa da kariyerinin zirvesine çıktığı bu final maçında hayali gerçek oldu. Hep merkez korta girerken kendi isminin anons edildiği hayali ile bu günlere gelmiş ve diyor ki; "Meğer hayal etmek yasak değilmiş!"

BİZDEN HABERLER

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY
Fransa'da düzenlenen ITF Turnuvası'nda çeyrek finale yükseldi.

MELİS SEZER VE CEMRE ANIL
Melis/Cemre çifti geçen hafta Antalya'da oynadıkları GD ITF 15.000 dolar toplam ödüllü turnuvayı ikincilikle bitirerek çıkışı sürdürdüler.

ALTUĞ ÇELIKBILEK
Altuğ Çelikbilek/Hugo Voljacques çifti, Almanya'da katıldıkları Futures Turnuvası'nın çiftler kategorisindeki finali büyük bir çekişme sonrası Ouza/Rosenkranz ikilisine karşı 4-6, 6-3, 14/12 kaybedip ikinci oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA