• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cumhuriyet Kızları Kupası NECDET KESTELLİ

Cumhuriyet Kızları Kupası

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.10.2018, 00:00

18. İstanbul Uluslararası ITF 25.000 toplam ödüllü Cumhuriyet Kızları Tenis Turnuvası Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Spor Kulübü kortlarında başladı.
Tekler kategorisinin 32'lik ana tablosunda 8 kızımız mücadele edecek: İlay Yörük, Berfu Cengiz, Pemra Özgen, bir numaramız Başak Eraydın, Ayla Aksu ve İpek Öz yabancı oyuncularla eşleşirken Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu birbirlerine düştü. İlk gün korta çıkan 17 yaşında ki ümitlerimizden İlay Yörük, ilk tek maçını kazanarak adını son 16'ya yazdırdı.
Çiftlerde de korta çıkan ve bu turnuvada iki defa şampiyonluk yaşayan Çağla Büyükakçay/Pemra Özgen çifti ile Melis Sezer/Oana Simion çiftleri de günü galibiyetle kapadılar. Tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum

KADINLAR FİNALİ SİNGAPUR'DA

2018 yılı sene sonu WTA final maçlarına katılabilmek için, yıl boyunca "Porsche Race" puan alma yarışında ter döktükten sonra katılmaya hak kazanan tek ve çift oyuncularının mücadeleleri kırmızı ve beyaz guruplar halinde başladı. Bu sene dünya bir numarası Halep'in yokluğunda Stephens, Wimbledon şampiyonu Kerber, Indian Wells ve US OPEN şampiyonu Osaka, Madrid şampiyonu Kvitova, Avustralya Açık ve Beijing şampiyonu Wozniacki ile Svitolina, Pliskova ve Bertens büyük şampiyonluk için mücadele edecekler. Teklerin kırmızı gurubunda eski final oyuncusu Kerber ile 3 tane finallere katılma hakkı kazanmış oyuncu bulunuyor. Buna karşılık beyaz gurupta iki eski şampiyon Wozniacki ve Kvitova var. Güzel ve heyecanlı bir hafta geçireceğimiz kesin...

ERAYDIN'DAN İKİ FİNAL

İspanya'nın Sevilla kentinde oynan 25.bin dolar ödüllü ITF Turnuvası'nda mücadele eden yeni bir numara milli oyuncumuz Başak Eraydın ayni günde 3 maç oynamak durumunda kaldı ve hem tekler çeyrek ve yarı final maçlarını kazanıp bu seneki 6. finaline çıktı, hem de çiftlerdeki 4. final maçını oynadı ancak her iki kategoride de ikinci olarak turnuvayı tamamladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA