• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Golcüsüz olmaz NEVZAT GÜZELIRMAK

Golcüsüz olmaz

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.08.2018, 00:00

Doğrusu açık söyleyelim, Akhisarspor'un Süper Ligin en iyi kadrolarından birine sahip, en iyi futbolu oynayan takımlarından Başakşehir önünde puan veya puanlar alması doğrusu büyük başarı olurdu. Çünkü takımın gol silahı Selezynov da sorumsuz bir davranışla takımını 4 maç gibi uzun bir periyodda golcüsüz bırakınca yeşil-siyahlıların işi daha da zorlaşmıştı.
Elvis Manu bana göre forvet arkası hüviyetinde bir futbolcu. O'ndan Selezynov gibi top saklamasını, rakibi dağıtmasını ve gol atmasını beklemek fazla iyimserlik. Yine de golünü attı, görevini yaptı. Larsson'dan süratiyle randıman bekledik ama o da bekleneni veremedi. Akigoların o kaleci Fatih ve önündeki mükemmel defansı her zamanki gibi başarılıydı. Zaten Akhisar parlak başarılarını defansına ve kalecisine borçlu.

EMRE ÇIKTI, TEMPOSU DÜŞTÜ

Başakşehir maçın ilk bölümünde çok etkiliydi.
1-0 öne geçtikten sonra takımın beyni, takımı hedefe sürükleyen Emre Belözoğlu'nun sakatlanıp çıkması ev sahibi olumsuz etkiledi. Akhisarspor bundan yararlanarak ikinci yarıya fırtına gibi başladı, çok etkili ve galibiyeti hedefleyen bir futbol oynadı. Ama bu çaba 15 dakika sürdü, Başakşehir daha sonra oyunu dengeledi, Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Edin Visca'nın gollük şutunda top direkten döndü. Daha sonra Emre'nin yerine oyuna giren Bajiç ve uzatma bölümünde Da Costa takımlarını net galibiyete götüren gollere imzalarını attılar. Başakşehir bu galibiyetle zirvedeki iddiasını korurken Akhisarspor'un transfer kapanmadan mutlaka bir golcü transfer etmeli. Bir tek Seleznyov'a güvenmek ve uzun Maratonu tek santrforla götürmek hayli riskli olur. Bu dün geceki maçta bir kez daha gözler önüne serildi. Akhisarspor, Başakşehir gibi sert bir rakip önünde kadro gücü ölçüsünde iyi futbol oynadı ama yine de puan alamadı.
Mücadelesini alkışlayalım da yönetimden son bir transfer hamlesi bekleyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA