• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akhisarspor kısmet tepti NEVZAT GÜZELIRMAK

Akhisarspor kısmet tepti

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.11.2018, 00:00

A khisarspor geçen hafta Göztepe'yi yenerken sergilediği iyi futbol ve aldığı galibiyetle herkesi umutlandırmıştı. Ama bu galibiyeti yine tehlikeli bölgede bulunan B.Ş.Erzurumspor'u mağlup ederek taçlandırmak gerekti, olmadı. Üstüste iki galibiyet takıma büyük moral kazandıracak, Lig Maratonu'na daha büyük umutla devamını sağlayacaktı. Yeşil-siyahlılar çok güvendiği elemanlardan bekleneni alamadılar. Gol ustası Selezynov nedense gol pozisyonlarında eski etkinliğini gösteremiyor. 72. dakikada öyle bir gol kaçırdı ki O'nun fıratçılığındaki Göztepe maçının yıldızı Josue ise sürekli geri gelip top almaya çalıştığından bekleneni veremedi. Osmanlıspor'da mükemmel oyunlarını ve gollerine hayran kaldığımız Regattin ise Akhisarspor'da sanki bir başka futbolcu. Dökülüyor, rakibe pas yapıyor, müdahaleyi gördüğü halde kaleye şut atmaya çalışıyor. Elvis Manu ise etkisiz. Üstüne üstlük defansın emniyet kemeri Mustafa Yumlu'nun sakatlanması da tuzu biberi oldu.

ARA TRANSFERE KADAR SABIR

Her zaman vurgulamaktan usandığımız eksiklik Akhisarspor'un gol atma konusundaki sıkıntısı. Özellikle ilk yarıda çok üstündü Akigolar. 7-8 gol fırsatı harcadılar. Maç boyu 25 şut denemesi yapmış Akigolar 10'u isabetli ama gole gidememiş. Erzurumspor'un 10 gol denemesinden 9'u isabetsiz.
Biri ise Auremir'in harika vuruşuyla ağlarla buluştu. Konuk ekip Akhisarspor'dan istediği puanı aldı, uzatmadaki golü de VAR'la sayılmadı. Kaleci Sehiç ve defans yerinde müdahalelerle penaltı dışında gol şansı tanımadı Akhisarspor'a. Yeşil-siyahlılar zor bir fikstürü aşmak zorunda devre sonuna kadar. İçerdeki maçları Bursa, Konya, Fenerbahçe ile Antalya'ya, Malatya'ya, Kayseri'ye de yolculuklar var. Zoru başaracağına ve 7 yıllık tadı bozmayacağına inanıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA