• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hak eden kazandı NEVZAT GÜZELIRMAK

Hak eden kazandı

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.08.2017, 00:00

Süper Lig'de ilk iki haftada 4'er puan toplayan ve ligin tempolu top oynayan iki ekibi Akhisar Belediyespor ve Kasımpaşa dün Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk düdük ile birlikle ev sahibi Akhisar Belediyesyor oyunun tamamen hakimi oldu. Olcan Adın'ın şutları ve kullandığı duran toplarla Kasımpaşa kalesinde etkili oldu. Ancak meşin yuvarlağı fileye gönderemedi. Ege ekibinin etkili ataklarında Kasımpaşa kalecisi Ramazan kalesine gole kapattı ve takımını ayakta tuttu. Sahanın tecrübeli iki ismi Mustafa Yumlu ve Adem Büyük sık sık karşı karşıya geldi. Adem Büyük agrasif oyun stili ile stoper Mustafa Yumlu'yu ilk yarının son dakikasında ikinci sarı kartı gösterterek oyundan attırdı. Tecrübeli bir savunma oyuncusunun böyle kolay kart görmemesi lazım.

BURUK CESURDU

İkinci yarının başında saman alevi gibi Akhisar Belediyespor atakları oldu. Ancak konuk ekip daha sonra bir kişi fazla oynamanın avantajını kullanarak oyunun hakimi oldu.
Kasımpaşa oyunu ev sahibi ekibin sahasına yıktı. Özellikle Murillo ile iki tane net pozisyondan yararlanamadı.
Süper Lig'de oynayan bir futbolcu bu pozisyonları atamıyorsa bu ligde nasıl oynuyor düşünülmeli.
Hızlı ataklar ile Kasımpaşa kalesini yoklayan Akhisar hak ettiği golü de buldu. Savunmadan atağa katılan Ömer Bayram'ın füzesinde kaleci gole engel olamadı. 10 kişi kalmasına oyunu bırakmayan Akigo genç Eray'ın golüyle 3 puanı sigortaladı.
Eksik kalmasına rağmen oyunu çirkinleştirmeyen ve korkak futbol oynatmayan Okan Buruk'u da tebrik ediyorum. Hak edenin kazandığı bir maç oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA