• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ağzıyla kuş tutsa... SELAHATTİN ERTAŞ

Ağzıyla kuş tutsa...

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.11.2016, 00:00

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve ekibi, hem muhaliflere hem de medyaya yaranamıyor. Geçtiğimiz dört yılda stat konusunda çekilen çileler, şampiyon olana dek yaşanılanlar unutuldu. Hatırlanırsa kulübü haciz için avukatlar basmıştı. Bırakın ana parayı faizleri ödenemiyordu. Muhalifler ortaya çıkmıyor, olan biteni vah vahlarla uzaktan izleyip içten gülenler de vardı. Başkan Fikret Orman liderliğindeki Beşiktaş kabus dolu günlerden, süper stat ve lig şampiyonluğuyla çıktı. Takım bu sezon hem ligde hem Avrupa'da "yenilgisiz" gidiyor. Ancak, en ufak hatada hem Orman'ın hem de Şenol hocanın üzerine acımasızca yüklenen muhalifler ve bazı köşe yazarları suni kriz çıkarma peşinde

Sporcunun çevik ama ahlaksızı!

İngiliz jimnastikçi Louis Smith, federasyonu tarafından İslam diniyle alay ettiği gerekçesiyle 2 ay spordan men edildi. Smith sporcu kimliğini unutarak namaz ve dua ile alay ettiği video görüntülerini yayınlamış büyük tepki almıştı. İngiliz oyuncuya tokadı önce sponsorları, ardından da federasyon vurdu.

TSYD'de neler oluyor?

Türkiye Spor Yazarları Derneği, olağanüstü kongre kararı aldı. Başkan Oğuz Tongsir, her ne kadar kendisi kabul etmese de hata üstüne hatalar yaptı. Kol kola destekleriyle seçime girdiği İstanbul ve Ankara Şubesi kazan kaldırdı, gereken imzaları topladı. Birbirleri aleyhinde iddialar havalarda uçuşuyor.
Önce Tongsir, sonra da şube başkanlarının yıprandığı düşüncesindeyim. Derneğin adı bu karmaşadan bir an önce çıkarılmalı. Meslektaşlarım ve ben, kaos izlemeyi değil, derneğin adına yakışan ağırlık ve hizmetlerin ön plana çıkmasını arzuluyoruz.
Anlayamadığım şu; geçen seçimde başkan Naci Arkan'ı yollamak için her türlü çaba sarf edildi.
Şimdi "Tongsir gitsin tekrar Arkan geri gelsin" diye uğraş var. Bilinen "Ağa ile maraba" hikayesinin sonuna dönmesin bu iş?

Altay'ın unutulan hazinesi

Altay'ın hocası Ümit Turmuş kulüp hakkında güzel açıklamalarda bulunmuş. Turmuş'a göre Altay'da birçok yıldız adayı var. Turmuş, "Altay'da bu kadar profesyonel ortam ve bu kadar kaliteli kadro bulacağımı düşünmemiştim" demiş ve eklemiş, "Alt yapımızda adeta bir hazinemiz var."İnşallah Turmuş ve oyuncuları, kulüp başkanından yöneticisine kadar verilen emeklerin karşılığını alacakları galibiyetler ve ülke futboluna kazandıracakları yeteneklerle verir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA