• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Collina yüzün kızarmıyor mu? SELAHATTİN ERTAŞ

Collina yüzün kızarmıyor mu?

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.12.2016, 00:00

Beşiktaş Ukrayna'da hakem faciasıyla elendi. İskoç hakem ve yardımcıları Beşiktaş'ı kasıtlı düdükler ve kırmızı kartla adeta doğrayarak grup çıkış kapısını kapattı.
Görüntülere dikkat edin, hakem Craig Thomson, pozisyon anında düdük çalmadı. On saniye kadar bekleyip, kulaklıkta artık ne söylenmişse, beyaz noktayı işaret edip, kırmızı kartı gösteriyor. 5. hakem Cevin Clansy'nin daha önce Alkmaar-Başakşehir maçında da aynı tarz hatalı kararlar verdiğini hatırlatayım! Braga maçı skandalını da hatırlayalım. F.Bahçe son 16 takıma kalabileceği maçta, hakem Bebek'in facia kararlarıyla futbolcuların sinirlerinin laçka olmasını sağlamıştı. Sarı-Lacivertliler 8 kişi kalmış, hakemler sonuca etki etmişti. UEFA Hakem Atamaları Şefi eski ünlü hakem Collina'ya bunların hesabı sorulmalı.
Beşiktaş 6 milyon euro gelir kaybederken, ülke puanının yükselmesinden de olduk.
Ne zaman ülkemiz adına takımlarımızın turu geçmesine bir adım kalsa UEFA bir şekilde devreye girip engel oluyor.

Hoca borsası açıldı

İlk yarı biterken antrenör kıyımı başladı. Teknik adamlarda Adanaspor'da Jurcic ve Kayseri'de Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı.
G.Birliği'nde en son Ümit hoca gelmişti, antrenör öğütme konusunda Başkan İlhan Cavcav'ı takip etmek zaten çok zor. Riekerink, Ersun Yanal, Hikmet Karaman ile Hüseyin Kalpar sallantıda. Bu hocalara yol verilirse, yerine gelecek ya da gelmeye çalışan antrenörlerin isimleri borsadaki gibi bir yükseliyor bir inişe geçiyor. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği başta olmak üzere tüm şubeler bu tiyatroyu izliyor.. Geçen yazılarımda belirttiğim gibi, bir takımın antrenörü kovulduğunda en rahat iş bulacaklar ise televizyon ekranlarında yorum yapan hocalardır.

Arda Turan'ı sevenler ve sevmeyenler

Şu bir gerçek, spor basınımız ikiye bölünmüş durumda: Arda Turan'ı sevenler ve sevmeyenler.. El Classico'da yaptığı hatadan sonra Arda'nın futbolunda özel hayatına kadar kirli çamaşırları ortaya serilmişti. 3 gol birden atınca da, spor sayfalarında baştacı oldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA