• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu kafayla işi zor SELAHATTİN ERTAŞ

Bu kafayla işi zor

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.11.2016, 00:00

Renklerinden dolayı sempatim var Altay'a.
Daha geçen hafta yönetimi, çalışma ortamını, altyapıyı öven Ümit Turmuş takımdan yollanmış. Profesyonel takım yönetmek idarecilik değil, işini bilen kaliteli yöneticilik ister. Ligde 12 hafta gibi çok kısa sürede 4 teknik adamı yollamak, bana göre, akıllıca davranış değil.
Balçova Yaşamspor'da ve son olarak Nazilli Belediyespor'da hiçbir varlık gösteremeyen bir teknik adamı göreve getirmekle, Altay yönetiminin beklentisi nedir, Cüneyt hocanın şapkadan tavşan çıkarması mıdır? Bir de çok tecrübeli olan Ümit hocanın beceremediği nedir, merak ettim?
Genkov, Dimov, SyllaFetaı, Sımac, Gerar Gohou, Murzayev, Sedelnıkov, Almurabakı, De Santana, Sasa, Inkango ve diğerleri;
Denizlispor'a kalan miras ama en kazığından! Kimsenin de aklında kaldığını sanmıyorum.
Beceriksiz yöneticilerin hesapsız kitapsız transfer, edip bol sıfırlı rakamlara imza attırdığı yabancı oyuncular onlar.
Yeşil-siyahlı kulübün borç hanesinde yazan rakam 1 milyon Euro kadar. Faizi her gün tıkır tıkır işliyor. Kurtulmanın tek çıkar yolu, kulübe yük eden yöneticilerin kim olduğu biliniyor.
Kapıları çalınacak, paralar istenecek, bu kadar basit..

MosMourinho

Fenerbahçe'nin tarihi Manchaster United galibiyetinin ardından, onca spor sayfaları içinde, en güzel başlıktı: "MosMourinho".
Takvim Gazetesi Spor Müdürü Tunç arkadaşımı kutluyorum..

Cennetlik Paşa!

Zamansız vefatının ardından, cenaze namazı fotoğraflarına bakıyorum; inanılmaz bir kalabalık. Spor müdürümüz Haluk Güney ile Gürkan Ertaç abimizin anıları anlatan yazıları oldukça sevgi dolu ve dokunaklıydı. Toplamda yirmi yılı aşan Yeni Asır çalışma hayatımda, meslektaşlarımız arasında bu kadar sevileni görmedim desem yalan olmaz! Rahmetli Ergun Ulcay ile fazla mesaimiz olmadı ancak, eski/yeni meslektaşlarımıza büyük emeği olduğu apaçık ortada. Allah gani gani rahmet eylesin Paşa'ya, bu kadar sevildiğine göre mekanı cennettir.

TSYD uyuma mesleğimize sahip çık

Ethem Şener'in sunduğu, futbol geyiklerinin döndüğü programda uluorta yenilen kebapları gördükçe , söylenenleri duydukça, inanın utandım. İstedikleri gibi program yapabilirler, haklarıdır. İtirazım, reyting uğruna insanlıktan şaşmalarına, mesleğimizi alet etmelerine. İster gazeteci olsun, isterse, kendilerinin uydurduğu haberci kimlikleri bulunmayan yorumcu(!). Kendinize futbol adamı diyorsanız, reytinge tapmayacaksınız. Bu şekilde inandırıcılığınızı da kaybedersiniz. Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden ya da şube başkanlarından, yazılı da olsa tepki bekliyordum ama ummadığım yerden geldi cevap; RTÜK soruşturma başlattı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA