• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Trabzonspor efsanedir SELAHATTİN ERTAŞ

Trabzonspor efsanedir

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.12.2016, 00:00

Fenerbahçe maçından sonra tribünler başkan Muharrem Usta'yı hedef aldı. Usta'ya yapılan haksızlık. Anlıyorum Trabzonlu sabırsız, tez canlı, hemen sinirlenir de artık takıma zarar verdiğinin farkına varmalı. En son 1984 yılında şampiyonluğunu gördüğümüz bordo-mavililerde hep başkanlar, teknik adamlar, rakipler, futbolcular, hakemler mi suçlu? Onca geçen yıllarda sabır göstermeyen tribündekilerin payı yok mudur? Bursaspor tarihindeki ilk şampiyonluğunu kazanırken takım kaptanı Hüseyin Çimşir nereliydi? Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda pay sahibi olan Şenol hoca nereli? Trabzonlu futbolda artık öz evlatlarını rahat bırakmalıdır.
Trabzonspor efsanesinin geri dönmesini arzuluyorum.
Başkan Muharrem Usta'ya ve ekibine lütfen biraz sabır gösterin! Ben Trabzonspor'un ikinci yarıda daha derli toplu olacağı inancındayım.
En azından Avrupa kupalarına katılma biletini alabilirler. Ama öncelikle başkan Muharrem Usta ile teknik direktör Ersun Yanal'a sabır, destek gösterilmesi şart.

Başakşehir şampiyon olur mu?

Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren M.Başakşehir'in sezon sonunda mutlu sona erişip erişemeyeceği merak konusu. Bence 2. yarı bu çıkışını sürdüremeyecek. Kadrosunda yaşı ilerlemiş oyuncular fazla. Ben Başakşehir'in sezonu üçüncü bitireceği inancındayım. Asla şampiyon olamazlar demiyorum, ancak eldeki kadro ve taraftarsızlığıyla şampiyonluk yolu onlar için zorlu virajlarla dolu.

En iyisi Beşiktaş

Öngörüm; Beşiktaş yine şampiyonluk ipini göğüsleyecektir.
Çünkü öyle ya da böyle ligin iyi oynayan ekibi.
Arena'da da kiminle oynarsa oynasın büyük taraftar gücüyle baskısına dayanılamıyor. Eldeki kadro diğer takımlara nazaran kaliteli. Fenerbahçe ligi yine ikinci sırada bitirir.
Son haftalarda çıkışa geçtiler. Orta saha ve forvette kaliteli santrafor alırlarsa ki bu takviyeyi yapacaklardır, Avrupa'yı ve ligi en güzel şekilde çıkarırlar.

Riekerink zorlanıyor

Galatasaray lige Riekerink ile devam etme hatasını göstermeseydi belki puan cetvelinde yeri değişecekti.
Hollandalı hocanın Galatasaray'a gelene kadar büyük bir takım çalıştırmaması onu zorluyor.
Bir çok maçta kadro ve hamle hataları yaptı. Bu şekilde de ikinci yarıda devam ederlerse ligi dördüncü bile bitirmeleri zor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA