• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Basına ayar çekmek SELAHATTİN ERTAŞ

Basına ayar çekmek

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2017, 00:00

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Alanyaspor maçı bitimindeki basın toplantısında Beyaz TV Muhabiri arkadaşımız Devrim Zengi'ye soru hakkı vermemiş.
Sayın Advocaat'ın sıkıntısı nedir bilemiyorum ama kendisi orada milyonlarca taraftarı olan camiayı temsil ediyor. Muhabirlerin işi soru sormaktır. Advocaat basın emekçisine saygı göstermeliydi. İşine gelmiyor diye böyle davranamaz.
Devrim Zengi protesto edip ayrılmış, keşke diğer muhabir arkadaşlarımız da toplantıyı terk edip dayanışma örneği sergileselerdi.
Unutmayın bugün ona yarın diğerlerine, size gelebilir sıra...
Bu arada üyesi bulunduğumuz Türkiye Spor Yazarları Derneği'imizin olayla ilgili bir açıklaması oldu mu onu da bilmiyorum?

TUHAF BİR HABER!


"Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı" şeklinde alakasız işler için söylenmiş güzel bir atasözümüz var. Bir meslektaşımızın Şenol Güneş hocayla ilgili yaptığı haber de buna benziyor.
Ligde lider, Avrupa kupasında çeyrek final kapısında olan Beşiktaş'ta işler çok güzel giderken, Şenol hoca yerine Jesus'un getireleceği iddasındaki haberi şaşkınlıkla okudum.
Kaynak Portekiz gazetesine dayandırılıyor. Tamam Şenol hocanın sözleşmesi bitmeye yakın olabilir ama işler son iki yıldır çok güzel giderken, taraftar da memnunken, başta Fikret Orman Başkan olmak üzere yönetimin buna izin vereceğini sanmıyorum.
Bir menajerin, dayatmalı bir fısıltıyla, "bir ateş yakayım, sonucuna bakayım" beklentisiyle, haber yaptırdığı görüşüne kapıldım...

TRABZON ŞİMDİDEN EN BÜYÜK ADAY

Yazılarımı takip edenler anımsarlar; Ersun hocaya güvenin ikinci yarı takım çok daha iyi olur, diye yazmıştım.
Bordo-Mavililer'deki değişimi görüyorsunuz. Gelecek sezon şimdiden Beşiktaş ile birlikte şampiyonluğun en büyük adayı durumundalar.
Takım coştu, Bordo-mavili taraftarlar musmutlu..

KOCAMAN HAYIRLI OLSUN

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın geri dönüş sinyalleri çakmaya başladı.
Medyada özel olarak çıkan haberlerde Kocaman'ın yardımcıları ve transfer edilecek isimler bile yazılıyor.
Her ne kadar Aziz başkanın "Kocaman ben görevde olduğum müddetçe kapıdan içeriye giremez" sözünü hatırlatılsa da iş bitmişe benziyor. Çünkü klasik kulüp taktiği olarak içerideki olaylar, dışarıdaki en sevdikleri muhabirlere sızdırılmaya başlandı.

DÜDÜĞÜNE SAĞLIK

Her zaman hakemlerimizi eleştirecek değiliz. Son iki haftadır çalan düdüklerde maça etki eden olmadı şükür.
Galatasaray maçını yöneten Fırat Aydınus uzun zamandır göremediğimiz cesur kararlara imza attı. Galatasaray aleyhine hem de kendi seyircisi önünde, üst üste iki penaltı kararı verdi. Aydınus hem meslektaşlarına hakkaniyetli nasıl maç yönetilmesi gerektiğini gösterdi hem de örnek oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA