• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Türk ambargosu SELAHATTİN ERTAŞ

Türk ambargosu

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.06.2017, 00:00

Süper Lig'de son on yılın şampiyon takımlarının teknik adamları yerli. Sırasıyla yazalım: Cevat Güler, Mustafa Denizli, Ertuğrul Sağlam, Aykut Kocaman, Fatih Terim, Ersun Yanal, Hamza Hamzaoğlu, Şenol Güneş. Yabancı hayranı yöneticilere anlamlı mesaj aslında ama anlamak isteyene..
Gururumuz Naci Şensoy
Yurtdışında görev yapan başarılı teknik adamlara Naci Şensoy da eklendi.
Daha önce G.
Birliği takımında İrfan Buz ve İskoç hoca Stuart Baxter'in de yardımcılığını yapan Naci Şensoy, takımına Makedonya Kupası'nı kazandırdı.
Şensoy'un takımı, finalde Şkendiya'yı penaltılarla geçti.
Naci hoca ve takımını kutluyor, başarısıyla herkes gibi gururlanıyorum.

Şenol Hoca'ya alerjisi olanlara..

Hadi rakipleri anlarım da medyadaki bazı isimlerin 2002 Dünya Kupası'ndan beri Şenol hocaya olan kinlerini, kıskançlıklarını anlayamıyorum. Her kötü sonuçta adama hakaretvari yazılar yazdılar, ekrandan parmak salladılar! Ürettikleri komplolar bitti, şimdi de Başkan Fikret Orman'la arasını bozmaya çalışıyorlar. Yok Abdullah Avcı ile Güneş arasında oylama yapılmış da, başkan Avcı'dan yana oyunu kullanmış da. Yok Şenol hoca kesin takımdan ayrılıyormuş da. Sonuç: Şenol hoca yuvada kaldı. Son olarak masa başı ve ekran başından kalkmayıp, stada gitmeyen, bir şekilde gazetede, tv'lerde köşe tutanlara lafım: Dedikoduları, doğrulatamadığınız duyumları ciddi ciddi anlatmayın, yazmayın.
Sosyal medya üzerinden bir sürü ergenin küfürlerini yemekten ne zevk alıyorsunuz? Biz gerçek gazetecileri de zorda bırakıyorsunuz.

Mehmet Ekici olayı

Trabzonspor hakikaten de ilginç kulüp. Taraftarıyla, başa gelen başkanlarıyla, yöneticileriyle bu değişmiyor.
En son Mehmet Ekici olayında basiretleri tutuldu. Ekici altı ay boyunca yattığı yerden parasını aldı, şimdi elini kolunu sallaya sallaya takımdan ayrıldı. Bordo-mavilileri maddi manevi zarara uğratırken, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın da arasına kara kedi gibi girdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA