• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Soğuttular SELAHATTİN ERTAŞ

Soğuttular

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.06.2017, 00:00

Herkes Milli Takım'dan soğumaya başladı. O ne öyle 150 bin euroluk primin 650 bin Euro'ya çıkartılması?
Prim muhabbetinden beri sular durulmuyor.
Topçusu sussa, hocası susmuyor, birbirlerine ego çakması yapıyorlar. Son beş yıldır Milli takım oyuncuları olarak bu millete ve ülkemize ne kazandırdınız? Böyle astronomik prim isteyenlerin, konuşanların ülkede asgari ücretle günde 12 saat çalışanlardan utanması lazım! Bu ders olsun, bundan böyle prim ya verilmesin ya da futbolcuyu yetiştiren kulüplere verilsin. Millet bu şımarıkları dinlemekten bıktı, yapanlar bıkmadı!

Sabri Reyiz

Olması beklenirken olmayan, beklenmezken oldu! Sabri Sarıoğlu'yla yollar ayrıldı. Sabri kaptan uzun yıllar sarı-kırmızılı takımda, beğenirsiniz beğenmezsiniz, şampiyonluklarda ve kupalarda pay sahibi olmuştu.
Galatasaray'dan gönderiliş şekli tam beyaz yakalılara uygun; Vefa'yı sadece boza ismi olarak biliyorlar. Sabri ileride futbolu bıraktığını açıkladığında jübile yapılmalı görüşündeyim.
Sepil'in ilk hatası
Göztepe teknik direktör arayışına girmiş. Aslında Yılmaz Vural'la devam etmek daha mantıklı olurdu.
Hoca da kalmayı istiyordu. Başkan Mehmet Sepil antrenörler için zor insan. Bunun kanıtı da 2 sezonda 6 teknik adam değiştirmesindedir.Yetki de para da Göztepe yönetiminde. Bu yabancı hoca sevdası ileride başları ağrıtmaz inşallah!

Ya tutarsa?

Her sezon başı olduğu gibi... Fenerbahçe transferin yıldızı olacak gözüküyor. Valbuena'nın yaşı belli, kariyeri deseniz bir Alex değil. Bonservis artı alacağı ücretlerle 3 yıllığına 15 milyon Euro deniyor. Başkan Aziz Yıldırım keşke kulübün paralarını böyle harcamasaydı.
Fransız'a vereceği paranın onda birini altyapıya harcasaydı, inanın 15 tane yerli Valbuena yetişirdi. Ne demişti efsane Cruyff: Para dolu çuvalın gol attığını görmedim!

Aynı tas aynı hamam

Son yıllarda Fenerbahçe ile Galatasaray transfer aylarına sürekli olarak baş döndürücü trafikle giriyor. Yabancı ve yıldız isimlerin biri gidiyor diğerleri geliyor. Gerçekleştirdikleri bu yıldız transferleriyle Fenerbahçe ile Galatasaray kağıt üstünde şampiyon ilan ediliyor. Gerçekte ise, Beşiktaş şampiyon oluyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA