• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çakır’dan gına geldi SELAHATTİN ERTAŞ

Çakır’dan gına geldi

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.10.2017, 00:00

Merkez Hakem Komitesi kendini yıpratacak her türlü atamayı yapıyor..
Cüneyt Çakır istisnasız her maça veriliyor. Haftaarası şampiyonlar ligi maçı yönetiyor, üç gün sonra bir maçta karşımızda...
Çakır sürantrene olma yolunda. Yüzünde bıkkınlık, Yorgunluk.. Derbi maçta çaldığı düdükleri gören, FİFA Korkartlı diyemezdi... MHK Başkanı Yusuf Namoğlu hoca da bir gazeteye röportaj vermiş. Çakır'ı başarılı bulduğunu sadece Denayer'e kırmızı kart vermesi gerektiğini küçük hata olarak belirtmiş. İyi de sayın başkan, Denayer atılsa rakibi eksilen Fenerbahçe maçta üstünlüğü ele alır mıydı? Eee haksızlık olmadı mı şimdi.. Bir soru daha: Sayın Cüneyt hocam, herhangi bir Avrupa Kupası maçında senin yardımcını bu hale sokacak olay olsaydı, yine de devam ettirir miydin?
Futbolu öğrenemedik. Gerçek şu ki futbolu öğrenemedik..
Hala maçı izlemiyoruz hakemi izliyoruz.. Teknik adamların hatalı kadro seçimine, hatalı oyuncu çıkarmalarına, futbolcuların formsuzluğuna, kasti yedikleri kartlara ses çıkaran yok maaşallah.. Sahi 350 bin nüfuslu İzlanda bizi habire nasıl yeniyor? Çok biliyoruz ya ondandır.

JAHOVİÇ'E HELAL OLSUN!

Sezon başında Göztepe'nin hazırlık maçlarını izlediğimde Makedon oyuncun formu kocaman soru işareti bırakmıştı bende. Sarı-kırmızılı taraftarlar da sosyal medyada, "Jahoviç lig için yeterli değil" türünden yazıyorlardı. Ancak gerekeni yaptı, çok çalıştı ve gol krallığı yakışıyor. İnşallah medyada dolaşan transfer teklifleri haberlerine kanıp etkilenmez!

ELLERİN PENALTI HALİ

Derbide Serdar ile Hasan Ali Kaldırım'ın ceza sahası içerisinde elle oynamaları "penaltı mı değil mi?" tartışmalarını alevlendirdi. UEFA'nın güncellemesine göre vücuttan seken toplar eğer yönünü değiştirmiyor ve oyuncu taşımaya gayret etmiyorsa artık "penaltı değil". Yani buna göre hakem Cüneyt Çakır haklı çıktı kararlarında.
Ekranlarda yorum yapan eski hakemlerimizin çoğu kendini güncellemediği için ters köşeye yatmış oldular!

GOLFÇÜLER ANTALYA'YA

Antalya Film Festivali'nden sonra dünyanın gözü golf turnuvasında olacak.
Turkish Airlines Open Golf turnuvasını görsel ve yazılı medya aracılığıyla 1.5 milyar insan takip edecek..
Golf ülkemizde zengin sporu diye bilinmekte hala... Ama futbola ara verelim, golfe takılarım derim.. Hem Antalya'nın hem de ülkemizin tanıtımı için güzel bir fırsat. Avrupa'nın tek gece aydınlatmalı golf sahasında Şampiyon Justin Rose'u izlemek keyif verecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA