• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Doğru kadro seçilmiyor mu? SELAHATTİN ERTAŞ

Doğru kadro seçilmiyor mu?

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.10.2017, 00:00

Kadın Milli Takımımız yine son olarak Macaristan'a yenildi.
Kadın futbolunu çok yakından izliyorum, gerçekten de çok yetenekli futbolcular var. Ama Milli Takım'a nasıl kadro seçimi yapılıyorsa, sürekli yenilgideler... Kulüp yöneticileri sosyal medya üzerinden Milli takım'a oyuncu seçmelerinde adil davranılmadığına, kayırmalar olduğuna dair cümleler kuruyorlar.
Milli takıma seçilen kızlarımız çok iyi yerlerde kamp yapıp, kaliteli otellerde kalıyorlar. Uçakla olan ulaşımlarına kadar herşeyleri karşılanıyor. O zaman sorun nerede? Neden yıllardır başarılar gelmiyor, sayın Kadın Milli Takım yetkilileri?

Şenol Güneş

Beşiktaş ligde iki maç tökezlemişti ya, çok bilmiş yorumcular ve bazı taraftarlar Şenol hocaya demediğini bırakmamıştı. Beşiktaş neferiymiş gibi davranan internet sitelerinin birinde "Şenol'u kov başkan!" diye tuhaf bir yazı görmüştüm.
2 yıldır Beşiktaş hem ligde hem de Avrupa'da başarılı oluyorsa bunda Şenol hocanın da payı büyük.
Kötüleyenler art niyetlidir.
Şenol Güneş Türk futbolunun ve antrenörlerinin gururudur.
Son olarak; Monaco maçında kötü sonuç bekleyenler noldu, renginiz mi soldu?

Trabzonspor'un vaziyeti...

Ligimizin dört büyüklerindendi, "Acıların takımına" döndü maalesef... Trabzonspor'un şampiyonluğunu hatırlamayacak nesildeyiz, yeni jenerasyon zaten göremedi!
Sorumluları; 1- Krizi yönetemeyen yöneticiler, 2- Yerel Medya, 3-Sabırsız taraftar, diye sayabiliriz. Ersun Yanal gitti, yerine gelen Atom Karınca Rıza hocaya bakalım medya ve taraftar kaç hafta sabredecek?

Dövenler serbest kalmasın

Taraftar maskesiyle soyguncu, yağmacı, çeteci bunlar... Asla yalnız gezmezler, kandırdıkları gençlerle sağa sola bulaşır, gerçek taraftarı, aileleri de tribünden kaçırtırlar.
Kulüpte başkandan, yöneticiden, futbolculardan hatta teknik adamdan para koparmak suretiyle geçinmeye çalışırlar. Konya'da sırf Galatasaray formalı diye öğrenciyi dövenler bu tipler. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile emniyetin özellikle ilçelerde bulunan taraftar derneklerini çok sıkı ve habersiz denetlemeleri gerekir. Çünkü derneğe polisin girmediğini bildikleri için, gizlenen ve arananların çoğu vakitlerini orada geçirmektedir. Zavallı öğrenciyi dövenlerin, bunu ayık kafayla yaptıklarını da sanmıyorum! Kulüp sevgisini ve desteğini doğru şekilde yapan taraftar derneklerini yukarıda söylediklerime katmıyorum. Ama işini severek yapan, menfaat beklemeyen amigo ve taraftarın, içlerindeki çürük yumurtaları emniyete bildirmeleri gerekir ki herkes rahat etsin! Çünkü işin ucu bugün o öğrenciye yarın hepimizin çoluğuna çocuğuna değecek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA