• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tazminat SELAHATTİN ERTAŞ

Tazminat

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.05.2018, 00:00

Fatih hocanın kazandığı tazminat yine olay oldu. Sayesinde yeni şeyler öğrendik. Bir spor programında Futbol Federasyonu'nun son dört Milli Takım teknik direktörüne ödediği tazminatların dökümü yapıldı: Hollandalı Guus Hiddink 40 Milyon TL almış. İkinci sırada Fatih Hoca var. 9 Milyon TL kazandı son davada.
Şenol Güneş hoca 6.5 milyon, Ersun Yanal ise 4.5 Milyon TL tazminat almış görünüyorlardı. Son anda programa telefonla bağlanan Şenol hoca, "Ne tazminatı, ben maaşımı bile alamadım" deyivermez mi?
Bu ülkenin en değerli hocasına hak ettiği parasını mutlaka federasyonun mutlaka kısa yoldan ödemesi gerekir. Çünkü Milli Takım'a hiçbir şey veremeyen Hiddink'in ve Türkiye Futbol Direktörlüğü ile ülke futbolumuza ne kazandırdığını anlayamadığımızın yanında, tarihimizde tek dünya üçüncülüğü başarısında büyük payı olan Şenol hocaya yapılan ayıp kalmış, durumu da yeni öğreniyoruz.

Vebal

G.Birliği rahmetli İlhan Cavcav ismiyle özdeşti neredeyse. Onun döneminde takım belki büyük başarılar elde edemedi ama kasası hep doluydu. Rahmetli 1'e aldığı futbolcuyu 5-10 katı kazançla başka kulübe yolluyordu!
Şimdi adının verildiği sezonda G.Birliği küme düşmeye en yakın aday. Haberlere bakılırsa kasada da para kalmamış! Oğlu Murat Cavcav başkan mirasyedi mi olacak?
Peki takım düşerse vebali başkanın mı, Ümit Özat'ın mıdır? Kısaca iş bilenin kılıç kuşananı demişler; hala hak edene ve yeteneğe önem vermiyoruz.
Hele hele profesyonel kulüp yönetme işi değişik mecralara gitti...
Sadece takım ismine ve cefakar taraftara oluyor olanlar.

Rekor ceza

Arda Turan'a 16 maç ceza verildi.
Hakeme saldırı, tehdit, hakaretten.
Barcelonalı Arda gururumuzdan, rekor cezaya kadar düşüş.
Bir tükeniş filmi gibi.
Dünyanın sayılı yeteneklileri arasındaydı Bayrampaşalı, bu duruma düşüş nasıl oldu? Şöhreti kaldıramamak başlıca sebep. Sonuçta ayakları yerine çene çok çalışmaya başladı mı bunlar oluyor işte. Arda'nın yanında hiç mi kendisini seven, yanlış yaptığında uyaran yoktu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA