• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mesut Özil şamarı SELAHATTİN ERTAŞ

Mesut Özil şamarı

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.07.2018, 00:00

Almanlar sonunda futbola ırkçılığı bulaştırdılar.
Mesut Özil'in dediği gibi başarı gelince Alman, kötü sonuçta göçmen diyerek ikiyüzlülüklerini gösteriyorlar.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirmelerini nerelere getirdiler; vatandaşıyla , medyasıyla, kulüp başkanlarıyla Mesut Özil ile İlkay Gündoğan'a en ufak başarısızlığın faturasını yüklediler! Sonuçta Özil patladı, gereken cevabı verdi. Bayern Münih Başkanlığı'na nasıl geri dönmüş bilmiyorum ama Uli Hoeness'in Özil'e saydırması bakış açısını gösteriyor. Başkanın sözleri sporun ruhuna da insanlığa da aykırı. Hoeness hayalet dediği Özil'e laf yetiştireceğine milyonlarca avro vergi kaçırarak, nasıl hapise düştüğünü anlatsaydı bari!

SUTOPUNDA FACİA MI?

Sporsever profilimiz ilginç vesselam...
Gözleri futboldan başkasını görmez ama 9 maçta 207 gol yiyen sutopu milli takımına demediklerini bırakmadılar. Biri yazmış vay efendim ülkemizin dört bir yanı denizken, nasıl rezil sonuçlar alınırmış! Federasyon Başkanı Vedat Akgün siteden hem de tv'lerden cevap vermek zorunda kaldı. Kısaca amatör oyunculardan kurulu Millilerle profesyonellere karşı Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etmişiz. Bence bu haberler iyi oldu hiç olmazsa vatandaşlar ülkemizin sutopu milli takımları olduğunu öğrendi.

KURTULUŞ ALTYAPIDA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün mali durumunu açıkladı. 400 Milyon Avro olarak söylenen borç, 600 milyon Avroyu geçmiş. Yazması da söylemesi de zor.. Finansal Fair Play yüzünden başta Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere kulüplerin başı dertte. Bu krizi fırsata çevirmek gerek; zaten çilekli milekli, gözboyamalı, borç yükünü arttıracak transferler yerine altyapıya dönüş olsun.
Yetenekli gençleri A takımlara kazandırmak öncelikli hedef olmalı. Emekliliği gelmişler değil, geleceği parlaklar tercih edilmeli. Sözleşmeler lira üzerinden olmalı. Üst düzey kulüpler dünyanın ücra köşelerinde yetenek avında, onlar bizden daha mı az biliyor futbolu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA