• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şov yapanlar utanmış mıdır? SELAHATTİN ERTAŞ

Şov yapanlar utanmış mıdır?

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.08.2018, 00:00

Antalyaspor Hollanda'da kamp yaptığı hotelde parasızlıktan mahsur kaldı.
Daha geçen yıla kadar başkanıyla, yöneticisiyle, Eto'suyla, Nasri'siyle TV'lerde şov yapıyorlardı.Bol keseden paraları saçan yöneticiler nerede şimdi? Antalyaspor'un kamp yaptığı Hollanda'daki hotelin paraları ödenmediğinde? futbolcular kendi cebinden ödeyerek kurtulabilmişler ayıptan..Kabahat kimin? Bilmem kaç yıldır türlü bahanelerle çıkarılması önlenen, "Borcu kim yapmışsa o yöneticiler ödesin yasası" çıkarılsın artık. Başkan ve yöneticilerin seçimden önce ve ayrılırkenki mal varlıklarındaki artışların sebebi sorulabilsin..

Mesut Özil şamarı

Almanlar Nazi ruhundan kurtulamıyor.
Sonunda futbola ırkçılığı bulaştırdılar.
Mesut Özil'in dediği gibi başarı gelince Alman, kötü sonuçta göçmen diyerek ikiyüzlülüklerini gösteriyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirmelerini nerelere getirdiler; vatandaşıyla , medyasıyla, kulüp başkanlarıyla Mesut Özil ile İlkay Gündoğan'a en ufak başarısızlığın faturasını yüklediler! Sonuçta Özil patladı, gereken cevabı verirken, ünüyle de Almanlar'ı dünyaya rezil etti.

Yasak ayıbı

Ligimizde 4 büyükler arasında transfer olan futbolcuya "bizim maçta oynayamaz" maddesi konulması kapalı kapılar arkasında da olsa biliniyor. Fatih Terim hoca buna benzer yaraya parmak basmış.
Diyor ki, bizden her futbolcu F.Bahçe'ye, Beşiktaş'a gidebilmeli.
Gittiği zaman da bize karşı oynayabilmeli. Nesinden kor- kuyoruz? Kulübe mal olmuş sembol oyuncular zaten gitmezler. Ama diğerleri neden gitmesin? Madem çok korkuyorsun futbolcunun yeteneğinden, niye yolluyorsun o zaman?

Altyapıya dön kurtul!

UEFA'nın Finansal kılıcı yüzünden kulüplerimiz artık bol keseden yabancı transferi yapamıyor. Zoraki de olsa yetenekli yerli ve altyapı oyuncularına dönüş inşallah Türk Futbolunda kurtuluş miladı olur. Elalemin yabancısına çilek milek süslemesiyle milyonlarca dövizi saçanlar borç batağında olan kulüplerimize ve Türk futboluna yaptıkları zarardan utanıyorlar mıdır acaba? Eğit, yetiştir, sat modeliyle altyapıdan çıkan futbolcular büyük gelir kaynağıdır ve futbolumuzun geleceğidir... Gerçekleri görme zamanı..

Çakır'dan başkası yok mu ?

Süper Kupa Finalini Cüneyt Çakır yönetecek.
Çakır zaten Dünya Kupasındaydı ve ligimizde her kritik maçta düdük öttürüyor.
Bu tip finallere diğer hakemlerimiz atanamaz mıydı?
Nasıl hakem yetişecek anlamıyorum..Cüneyt Çakır da olmazsa vay futbolumuzun haline?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA