• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Maicon kurtardı SELAHATTİN ERTAŞ

Maicon kurtardı

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.09.2018, 00:00

Galatasaray karşısına çıkan B.B.Erzurumspor maça çıkarken sancılıydı. Altı maç sonunda topladığı iki puanı vardı ve teknik direktör değişikliğine gitmişlerdi. Şampiyonluk adaylarından Galatasaray taraftarının desteğiyle de maça hızlı başladı. Dün başlarında Galatasaray üçlü orta saha kurgusu ve ileride Eren Derdiyok ve Rodrigues'le golü kovalayacak görüntüdeydi.
Açıkçası ilk dakikalarda sarı kırmızılılar golleri bulur diye düşünüyordum ancak maçın dörtte birlik bölümü oldukça cılız geçti. Lacivert beyazlılarda Emrah Başsan'ın kumaşı iyi. İki ayağını da kullanırken mücadeleciydi. Beni en çok şaşırtan ise gelirken kıyamet kopartılan göklere çıkarılan Emre Akbaba'nın ilk yarıda yokları oynamasıydı.
Sakatlanınca da yerine Fernando girmek zorunda kaldı. Sadece Akbaba değil yeni transfer Ömer Bayram da etkisizdi. Dönen toplarda Erzurumspor forvetleri becerikli olsa golü bulabilirlerdi. İlk kırkbeş dakikada gördüğümüz: Galatasaraylı futbolcular sanki ayaklarına pranga vurulmuş gibi yavaş oynadılar gol yollarında isteksizdiler.

HAKEM İYİYDİ

Fatih hocadan devre arası sert uyarılar almış olacaklar ki sarı kırmızılılar oyuncular gol atma hırsıyla oyuna başladılar. Takım atağa kalkarken geride sadece Maicon ile Ömer kalıyor Serdar Aziz bile hücuma çıkıyordu.
Fatih hoca baktık gol gelmiyor bu sefer defansif Donk'u çıkardı yerine ofansif Onyekuru'yu aldı. Feghouli'yi de kanattan göbeğe çekti. Sunu için şunu söylemeliyim, saha içinde arkadaşlarına yardımcı olmadığı gibi top atmadılar diye kendi kendine kızan görüntüler yaşattı. Diyeceğim şu ki kaliteli yabancı lazım böylesi değil! Baktıki ilerideki arkadaşları gol atamıyor günün başarılı ismi Maicon geriden gelip sihirli bir kafa vuruşuyla topu adeta iğne deliğinden geçirip ağlara yolladı! Özetle çok atraksyonları olmayan dakikalar izledik, Muslera terlemedi bile. Hakem Alper Ulusoy maça etkileyecek hatalı düdükler çalmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA