• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fenerbahçe kazançlı yolda SELAHATTİN ERTAŞ

Fenerbahçe kazançlı yolda

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.09.2018, 00:00

Fenerbahçe'de transferlerde menajerleri safdışı bırakıp, alışılmadık yol izleyen Comolli eleştiriliyor.
Acımasızca eleştirenlerin perde arkasında kazançları kesilen menajerler olduğu açık. Galatasaray Gomis'i 5.5 milyon Avro'ya satabilirken, Josef'i Fenerbahçe 12 milyon Avro'ya gönderdi. Sarı- Lacivertlilerin geçen sezonlarda menajerlere kaptırdıkları paraya bir bakın. Aradaki büyük farkı görün. Comolli basit strateji uyguluyor transferde:
Genç ve yetenekliler.
Taraftar da sabır gösteriyor . Eğer aşı tutarsa Fenerbahçe hem para kazanacak, hem de geleceğini sağlam temellere dayayacak. Bekleyip göreceğiz

TRANSFERİN ŞAMPİYONU GALATASARAY

Fatih Terim hoca ne zaman Galatasaray'ın başına geçse en pahalı transferleri yaptırıyor mutlaka.. Sezon başlamadan önce yabancı-yerli transferlerinde UEFA'nın Finansal ceza riski umursanmadan yol alındı..
Satılan oyunculardan da öyle çok büyük paralar da kazanılmadı.
Bakalım değecek mi?

ÇOK ŞİŞİRİLDİ!

Emre Akbaba olayı çok şişirildi bence..
İyi futbolcu olabilir, ancak bu kadar şamataya değer miydi? Daha ligin başlangıcı Galatasaray zayıf takımlarla mücadele etti. Son Alanyaspor maçının sonucunu da anormal abarttılar.
Dikkatimi çeken Emre Akbaba'nın Galatasaray'a yeni katılan her futbolcu gibi rakibin en ufak değmesine bile kendini acayip atması. Hakemi aldatma seansı mı uyguluyorlar, hemen anlamak mümkün değil.

BU NASIL LİG?

Böyle lig başlangıcı görülmüş değil...
Finansal Fair Play yüzünden takımlar genç yeteneklere, uygun fiyatlılara yönelince, son dakika transferleri oldu. Bilhassa üç büyüklerde satılanlar, gelenler trafiği şaşırttı.
Taraftara kadroları say desek, kimse sayamayacak durumda neredeyse..
Transfer şampiyonu Galatasaray ama lig bitiminde gerçek şampiyonlar hep başka olmuştur!

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Kura çekiminde diğer gruplara bakarsak en ayarına düştü Galatasaray.. Ama sarı-kırmızılıların sosyal medyadaki sevinç çığlıkları da ilginçti. D Grubu çıkınca Mustafa Cengiz başkanın da yüzü gülmüştü. Ancak futbolda bir kural var; maçlar oynanmadan kazanılmıyor.
İnşallah umulmadık taşlar, baş yarmaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA