• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kahreden skor SELAHATTİN ERTAŞ

Kahreden skor

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.10.2018, 00:00

Altaylı Mustafa'nın (Denizli) Kasımpaşa'nın başında Göztepe'nin karşısına çıkması ilginç oldu... Avrupa kupalarına gitmeyi hedefleyen iki takım için zor maçtı. İki takım da karşılaşmaya geri dörtlü defanslarıyla ve birbirlerini kollayarak başladı. On birinci dakikaya kadar göze çarpan şey Kasımpaşa'nın orta sahada Castro'ya özel tedbir aldığıydı. Göztepe ise ataklarda sağ kanattan Gassama ile Tayfur'la bindirme koşularıyla gol kovaladı. Kasımpaşa fasılalarla sürekli Yasin ve Traore'nin tarafından geldi. Traore'nin şanssız sakatlığından sonra da zorladığı kanattan golü buldu!
Şu bir gerçek ki Yasin'in aklında sadece gol atmak var, defansa yardımda kendini zorlamıyor!

ŞANSSIZLIKLAR ART ARDA

Üstüne ikinci şanssızlık geldi, Gassama sakatlandı. İşleyen tarafa nazar değdi sanki. İlk yarıdaki oyuna baktığımızda Kasımpaşa, Göztepe'nin sol tarafını felç etti diyebiliriz. Maden bulmuş gibi Saduki ve Eduok'la sürekli giriş çıkışlar yaptılar. Açıkçası teknik direktör Bayram Bektaş'ın oraya çare bulmasını bekliyorduk ama müdahalede bulunmadı.
Koca kırk beş dakika sadece Alpaslan'ın uzaktan vurduğu az farkla kaçan şutu kaldı akılda. İkinci yarı "Göztepe toparlar" diye düşünürken yine ikinci golü aynı şekilde yedi. Jerome ne yazık ki tek başına oynamak zorunda kaldı. Çalışkan Castro'ya Borges de ayak uyduramadı.
"Etkisiz eleman Yasin" diye düşünürken muhteşem vuruşuyla golü geldi. Bu dakikadan sonra Alpaslan da orta sahaya geçti ve Göztepe daha baskılı oynamaya başladı. Son on beş dakikası karşılıklı ataklarla geçti. Göztepe toparladı ama Trezeguet'in golü kırılma noktası oldu. Kasımpaşa maçı Göztepe'ye göre kazanmayı daha çok istedi.
Belki Bayram hoca sol tarafa çare bulabilseydi skor değişebilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA