• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
“Fener ol”abildi mi? SELAHATTİN ERTAŞ

“Fener ol”abildi mi?

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.05.2019, 00:00

Koskoca F.Baçe ne hallere düşürüldü...
Türkiye'mizin güzide takımına her mecradan, taraftardan yardım etmeleri için kampanyalar düzenleniyor.
Baştan söyleyeyim skandal sezonun suçluları Ali Koç başkan ve Comolli'dir! Transferde sorumsuzca harcanan paralar ve küme düşme kabusunun yaşanması ikilinin eseri. Gelelim Fener Ol kampanyasında son duruma...60-65 milyon arası para toplanabilmiş.
İyi sonuç mu?
Hayır...Niye? Çünkü yeteneksiz görüldüğü için tribünde oturtulan Slimani ve Benzia"ya ödenen paralar buna yakın. Üstelik Avro arttıkça, ödenecek miktar ile faiz de cabası.
Size söyleyeyim gerçek F.Bahçeliler durumdan hiç mi hiç hoşnut değiller. Kampanyayı eleştirenler şöyle diyor:
"İşine dolmuşa, otobüse giderek giden ve kıt kanaat geçinen taraftarlardan altında Ferrari ile dolaşan yabancılara yardım etmesi isteniyor., Ne çelişki değilmi ama?
Taraftar Aziz Yıldırım'ı mumla arıyor!

VAR KAOS OLDU

Video Yardımcı Hakem sistemi ligimize "adil" mücadele getirecekti.
Ama kaos oldu.
Ligin ilk yarısındaki Galatasaray- Fenerbahçe maçından sonra herşey alt üst oldu. Fırat Aydınus ve yardımcılarına öyle saydırdı ki Fatih hoca on maç ceza almıştı.
G.Saray'ın başkanından taraftarına kadar MHK'ye demedikleri kalmamıştı.
Şimdi sadece onlar mutlu, hakem camiasını alkışlıyor!
VAR'daki sahadakine söz geçiremiyor, sahadaki VAR'dakini dinlemediği maçlar ortaya çıktı. Hakem hatalarından en çok nasibini Beşiktaş, Trabzonspor ve Göztepe aldı. Son Rize maçını ve kupa finalini, Akhisar'a verilen ikinci penaltıyı hatırlayın. MHK Başkanı Sabri Çelik ve ekibi rahat mı bilemem. Ama VAR da, MHK'da, hakemler de son 1 aydır yerlerde sürünüyor!
Gelen gideni aratıyor, Yusuf Namoğlu bundan iyiydi vallahi.
Çin Ligi bile bizim Süper Lig'den marka yönünden daha değerli hale geldi, yazık!

YİNE YİNE YENİDEN

Fikret Orman seçimi kazandı. Kendisine ve ekibine başarılar dilerim. Başkan Orman'ın çözmesi gereken konular var. Yoksa önümüzdeki sezon da sıkıntılar daha da büyüyecek gözüküyor. Ne yapıp edip isim yapmış, kaliteli bir teknik adamla anlaşmalı. Sonra da takımda artık yaşından dolayı arıza vermeye başlayan kimler varsa göndermeli! Gelecek olan da dört yıllık işleyiş sistemini mutlaka değiştirecektir.
Sergen Yalçın, Lucescu, Abdullah Avcı isimleri dolaşıyor kulislerde.
Kim gelirse gelsin, başarıya alışmış siyahbeyazlı taraftarın önünde işi zor olacak. Gönlüm yerliden yana. Orman ve ekibi dağ gibi büyüyen borçlarla da boğuşacak.
Önümüzdeki sıkıntılı süreçte takımın alacağı başarılı sonuçlar dengeyi sağlayacaktır. Desteğin, kösteklere dönmemesi için Orman adımlarını sağlam atmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA