• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Trabzonspor yola devam etmeli SELAHATTİN ERTAŞ

Trabzonspor yola devam etmeli

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.06.2019, 00:00

Trabzonspor bu yıl başarılıydı. Çünkü ekonomik krizdeydi ve yönetimi değişmişti.
Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı en doğru karar hocalığa Ünal Karaman'ı getirmekti.
Ünal hoca onca sıkıntı içerisinde, gençlerle takviye ettiği takımını herkesin alkışladığı bir ekibe dönüştürdü.
Başta Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür olmak üzere Trabzon'u izlemek keyif verdi. Üstüne Avrupa Kupası'na kaldı takım. Bordo mavili taraftarın uzun yıllardır ilk kez takımı bu kadar desteklediğini gördüm. Başkan ve yönetim bu kadroyu tutabilir, üzerine birkaç transfer katarsa yeni sezon muhteşem maçlarını izleriz.

AKHİSAR VE BURSA

Geçen yılın Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa Şampiyonu Akhisarspor küme düştü iyi mi? Ya Bursaspor'a ne demeli? Ligimizde şampiyonluk yaşayıp, düşen ilk takım oldular! Açıkçası yeşil-beyazlı taraftarlara çok üzüldüm. Ligimize önemli renk katıyorlardı. Tabi son iki yılda yöneticisine, futbolcusuna saldıran fanatikleri hariç. Ancaak, aklımda kalan Abdullah Avcı'nın G.Ssaray teknik ekibi için söyledikleriydi; gerçekten yenilir yutulur cinsten değildi. Spor Toto Süper Lig'in diğer kulüp başkanları, yöneticileri, teknik adamları ve futbolcular örnek almışlarsa eğer. Bu durumda önümüzdeki yıl "Yedek Kulübesi Kavgalarına" hazır olun!

YAPMA BE MUSLERA

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera muhabirin kendisine sorduğu soruları cevaplıyor. "Hangisini tercih edersin Klopp mu, Guardiola mı? Sorusuna.. "Fatih Terim" demez mi?. Uruguaylı eldivenin G.Saray'dan önce oynadığı takımları biliyoruz. Uzun zamandır da ülkemizde. Yaşı da geçti.. Aslında kendisi de Klopp ya da Guardiola yönetimindeki takımda oynamayı ister ama hayalde kaldı artık!

ALLAH 'ŞAŞ'IRTMASIN!

Hasan Şaş, disiplin kurulundan 8 maç ceza alınca şaşırıp açıklamada bulunmuş: "Bu ülkede rakibi tokatlayanlara kaç maç veriliyor?" Başakşehir maçında rakip yardımcı antrenörü Orhan Ak'ı tokatladı diye hocası Fatih Terim de 3 maç ceza almıştı. Hasan hoca, söylediği lafın nereye gideceğini düşünmeden ağzından çıkarmış, sosyal medyaya da koz vermiş oldu

NİHAT ABİ..

Futbol Federasyonu Başkanlığına başarılı iş ve spor insanı Nihat Özdemir seçildi. O, herkesin Nihat abisi. Başarı için çalışan, yardımcı olan, pozitif enerji yayan, daima güleryüzlü, çoğu kişi tarafından sevilen bir insan. TFF başkanlık makamı uzun yıllardır hep sıkıntılı.
Birleştirici rolü olacak yerde, devamlı kaoslar, karmaşalar içerisinde. Kimse memnun edilemiyordu maalesef. Sayın Nihat Özdemir TFF başkanlığıyla futbol camiasında tarafsız, herkesi memnun edecek gibi duruyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA