• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kahreden tablo ŞENOL KANTÜRK

Kahreden tablo

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.02.2019, 00:00

Kadıköy'de ilk 15'te inanamadığımız derecede pasif, F.Bahçe'ye oynama fırsatı veren bir Göztepe izledik. Şimdiye dek sarı-kırmızılı takımın kaybettiği çok maç oldu ama rakipleri her zaman Göz-Göz'ün başabaş, dişediş mücadelesiyle karşılaşmış, teslimiyetçi bir futbol oynamasına hiç alışmamıştık.
F.Bahçe sağ kanadı çok iyi kullandı. İsla-Dirar ikilisi Mehmet Ekici'nin de teknik kapasitesinin yüksekliğiyle Agbenyenu'yu güç durumlara soktu. Ayew'in golünde Agbenyenu defanstan çabuk çıkmamasının cezasını çekti, çıkabilseydi Ayew ofsayttı. Ancak F.Bahçe daha sonra Soldado'nun biri direkten dönen, diğeri de Beto'nun harika kurtarışıyla önlenen iki gollük atağını neticelendirebilseydi farka gidebilirdi.
Kemal Özdeş'in böylesine kritik maça Yasin'le başlamamasına inanamadım. Çünkü Yasin isim olarak her takımın çekindiği, bu takımın en fazla gol, asist üreten futbolcusu. Halil'de sözleşme uzattıktan sonra büyük düşüş var.

YÖNETİM TRANSFERİ YÖNETEMEDİ

Göztepe ara transferi de iyi değerlendiremedi...
Bas bas bağırıyordu Jerome, "Benden hayır gelmez" diye ama bir golcü transferi maalesef gerçekleşmedi. Dün bu İngiliz futbolcu futbolunla yararlı olamadığı gibi, takıma ihanet etti. İkinci yarının başında Sadık'ın kaval kemiğine gaddarca basarak üstüne tuz dikti, kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bu futbolcuya ayrıca ağır para cezası verilmeli. Bu tip oyuncular, formayı terletmek bir yana takıma zarar veriyorlar, paraları kesilince belki ders alırlar.
Göztepe'de, defansın göbeğinde de Reis'e tahammül etmek ayrı bir çile. Nasıl geçen sezon döküldüğü halde sürkekli forma bulan Gouffran vardı şimdi de Borges'ten ne bekliyor sarı-kırmızılılar? Bazen Beto'ya acıyorum, kurtarış yapmaktan bıkıyor, usanıyor. Zaten bir takımın yıldızı kalecisiyse siz varın o takımdan medet bekleyin. F.Bahçede büyük toparlanma var. Mehmet'ler Topal ile Ekici formda, Soldado yakışıyor, Isla ve Dirar istim üzerinde.
Yeni transfer Moses nefis bir gol attı, belli ki iyi kumaş. F.Bahçe tehlikeli bölgenin üzerine çıktı, rahatladı. Göztepe'nin durumu ise vahim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA