• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gençlere yaptığınızdan utanın Eskişehirliler YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Gençlere yaptığınızdan utanın Eskişehirliler

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.03.2018, 00:00

Altınordu, Türk gençlerinden kurulu kadrosuyla Türk Futboluna rol model gösteriliyor, kırmızı-lacivertlilerin yabancısız gösterdikleri başarıya da parmak ısırılıyor ama gelin görün ki hakemler bu takımı frenlemek için de elinden geleni yapıyor. Bu nasıl adalet, bu nasıl bir anlayış.
Şeytanlar dün Eskişehir'de belki de Süper Lig vizesini alacakları önemde bir maç oynuyor.
Ama hakem Onur Karabaş'ın onların futbolla bir yere gitmelerine izin vermeyeceği daha maçın başında anlaşılıyor. Henüz 1. dakikada Erdoğan, Eskişehir defansından sıyrılıp kaleci Kayacan'a da çalımı basıyor. Karabaş penaltıyı veriyor ama, göstermesi gereken kırmızı kartı çıkarmıyor, "Penaltıyı verdim, bu size yeter" gibi bir davranış içine giriyor.
Kaleciyi atsa rakip 10 kişi kalacaktı. Yetmiyor, iki dakika sonra Semih Şentürk'ün kendini yatağa atar gibi hiçbir müdahale olmadan düşmesini de penaltıyla cezalandırıyor. Allah'tan Erce, Bruno'nun penaltısını kurtarıyor da, adaletsizlik adalete dönüşüyor. Karabaş şimdiye dek A.Ordu'nun 11 maçını yönetmiş, 2 kırmızı, 9 sarı kart göstermiş, A.Ordu'nun 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgisi var. MHK görev verirken biraz daha dikkatli davranmalı.
Uzun yıllar Fenerbahçe'de oynayan, yıllarca milli takıma hizmet veren Semih Şentürk'ün futbol yeteneğine söylenecek birşey yok. Dün de takımını attığı gollerle maçtan kopmamasını sağladı ama sormak gerek: "Aldatarak penaltı kazanmak sana yakıştı mı?".

BAĞIRTA BAĞIRTA YENDİ

Altınordu dün Eskişehir'de adeta arenada aslanların önüne atılan Gladyatör gibiydi.
Gözü dönmüş Eskişehirli seyirciler utanmadan Altınordulu gençlere saldırdı, hakem tekme tokat oynayan Eskişehirli futbolcuları atmaya cesaret edemedi. Yazıklar olsun. Türk Futbolu adına utandım. Futbol Federasyonu daha önce sabıkası olan Eskişehir'e nasıl bir ceza verecek bakalım. Ben olsam ligden atarım. Altınordu onlara dersini 4 gol atarak verdi. Tabii anlayana. Ayaklarınıza sağlık gençler. Hakemi de yendiniz, Eskişehirspor'u da. Yolunuz Süper Lig olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA