• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
A,Ordu Süper Lig yolcusu YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

A,Ordu Süper Lig yolcusu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2018, 00:00

A ltınordu, Denizlispor önünde mucize bir galibiyet aldı. Maçın 90+5'nci dakikası oynanıyordu. Hakem Ekrem Özdamar ha bitirdi, ha bitirecekti maçı.
Kırmızı-lacivertliler ceza alanı dışında bir frikik kazandı. Kerim Avcı koydu topu yerine, harika bir şutla kaleci Asil Kaan'ı avlayarak takımına üç puanı kazandırdı. Ç.Rize'nin, Adanaspor'a takıldığı gün alınan bu galibiyet Süper Lig yolunda Altınordu'ya "Yürü ya kulum" dedi. Altınordu kazanacak kadar başarılı bir futbol sergilemedi, iç sahadaki başarısızlık sendromu Denizli önünde de kendini gösterdi.

MUCİZE BİR GALİBİYET

Spor Toto 1. Lig'in Deplasman Kralı 14 maçta 27 puan toplamıştı, İzmir'de oynadığı maçlarda ise son derece başarısızdı. 13 maçta elde ettiği puan sadece 18'di. Deplasmanda oynadığı maçlarda Ç.Rizespor'u, Ankaragücü'nü, Adanaspor'u, Eskişehirspor'u farklı yendi. Bornova'da ise Gazişehir'e 2-0 yenildi, Boluspor'a 5-0 mağlup oldu, Samsun ve Adana Demirspor gibi ligde iddiasız durumdaki takımları yenemedi. Dünkü Denizlispor maçı da ligi ilk ikide bitirme adına çok önemliydi ama kırmızı-lacivertliler inanılmayacak derecede silik futbol sergilediler, kazanırken tam anlamıyla ballıydılar. Altınordu'nun ak saçlı taraftarları yine takımlarının kazanması için tezahürat yaptılar. Mucize galibiyet için de, "Ligde kazanacağımız maçları şanssızlıkla kaybettik. Bir kez de biz böyle şansla kazanalım" dediler. Erdoğan'ın cezalı oluşu Altınordu'yu olumsuz etkiledi.

DENİZLİSPOR BAŞARILIYDI

Denizlispor İzmir'de galibiyeti kaçıran taraf oldu. Mehmet Akyüz yüzdeyüz golleri kaçırmasa daha doğrusu kaleci Erce kurtarmasa yeşil-siyahlılar daha ilk yarıda üç puanı garantileyebilirdi. bir topları direkten döndü, yüzdeyüz golleri kaçırdılar, daha doğrusu pazı pozisyonlarda kaleci Erce'yi geçemediler. En az bir puan haklarıydı. Kaleci Asil Kaan ilk golde çok hatalıydı. Yine de Denizlispor bu futbolla kurtuluş mücadelesini kazanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA