• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Custodio’ya güle güle YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Custodio’ya güle güle

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.06.2017, 00:00

Tam adı Miguel Dias Castro Custodio. 34 yaşında, Akhisar'ın defansif orta saha oyuncusu. Bu Castro'yu maç içinde öyle fantastik hareketler yaparken göremezsiniz.
Takımın tam bir neferidir. Nefis asistler yapar, takımın yaşadığı tehlikelerin dalgakıranıdır. Niye anlatıyorum Türk futbolculara örnek olsun diye.
Custodio her hareketini düşünerek yapan kendisine hayat çizgisini özene bezene çizen bir adam.
Lig bitmeden tekhik heyetle yönetime haber verdi, "Ben önümüzdeki sezon yokum. Ülkemde Braga takımının antrenörlüğünü yapacak ve iyi bir teknik adam olmaya bakacağım..." Dünkü Karabük maçı veda maçıydı, yine canla başla çalıştı, giderken tat bıraktı. Yolu açık olsun.

En başarılı takımdı

Akhisar Belediyespor son 6 maçta 6 galibiyetle Süper Ligin en başarılı takımıydı. Avrupa'da da Barcelona'dan (25 gol) sonra 23 golle en golcü ekibiydi. Okan Buruk ligin son randevusu Karabük maçında uzun süredir forma veremediği Tolga Ünlü, Alper Uludağ ve Samardziç'e şans tanıdı ama randıman alamadı. Geri dörtlü tamamen değişmişti. Uzun süredir birlikte oynamamanın getirdiği hatalarla Karabük'lü Ermin Zec dünkü maçta adeta Gol Kralı oldu. Ligde tüm sezon 3 golü vardı, Akhisar'a bir maçta hattrick yaptı. Olcan Adın, Lopes, Caner ve Mustafa Yumlu'nun yoklukları tabii ki Akhisar'ı olumsuz etkiledi. Gölgede 35 derece bunaltıcı sıcakta ilk yarıyı Cikalleshi'nin golüyle önde kapayan ve Vaz Te'nin bomboş direğe nişanladığı top gol olsa Karabük maçı bırakabilirdi. Olmayınca canlanan konuk takım biri penaltıdan 3 gol bulup galibiyeti garantiledi. Vaz Te'nin penaltı golü skoru tayin etti. Son maçı yenik kapamasına karşın Akigolar'ı devlerin arasında böyle bir süper grafik çizerek tarihinin en başarılı sezonunu yaşadığı için kutluyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA