Yumurta haşlarken içine limon suyu eklerseniz...

Özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan yumurta pek çok yemekte ve tatlıda da imdada yetişen mutfağın en önemli besin maddelerinden. Yumurtayı haşlarken kabuğunun kırılması ve çatlaması ise pek çok kişi tarafından istenmeyen bir durum. Bunun için yapabileceğiniz basit bir yöntem bulunuyor. İşte yumurtanın kırılmaması ya da çatlamaması için yapmanız gerekenler...

Kahvaltıların en önemli besin maddesi olan yumurtalar özellikle protein bakımından oldukça zengin. Genelde haşlanma olarak tercih edilen yumurtanın pişirilirken kabuklarının çatlaması ise pek istenmeyen durum. Peki yumurta haşlarken kabuklarının kırılmaması ve çatlamaması için ne yapmak gerekir?

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.