• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Her şey inanmakla başlar BURCU ILGIN

Her şey inanmakla başlar

burcu.ilgin@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.12.2021, 00:00

Evet geldik bir yılın daha sonuna...
Öyle hızlı geçti ki, geriye dönüp baktığımda küçük ailevi sevinçler dışında çok şenlikli bir yıl olmasa da büyük üzüntüler yaşatmadı. Bu yıl hayatıma giren en güzel şey pozitif bakış açısı... Beni 'theta healing' ile tanıştıran çok sevdiğim arkadaşım Derya Gürlük, bunca yıldır başaramadığım pozitif düşünceyi beynime kazıdı adeta... En büyük kazanımım da bu oldu. "Şanssızım" dedikçe şanssızlıkları çektiğimi, 'bana bu kadar yeter' dedikçe hep azla yetindiğimi fark etmemi sağladı. Bilinçaltımı temizledi.
(Ki temizlik hala devam ediyor.)

ÖZGÜRLEŞTİM, RAHATLADIM
Aslında bu tip enerji akımları ile uzun yıllardır tanışıklığım var ama hiçbiri bende Derya kadar etkili olmamıştı. O beni inandırdı, kapılarımı yeniden açmamı sağladı. Her şeyin inanmakla başladığını, önce kendine inanırsan evrenin de sana inanacağını kabul etmeye başladım.
(Belki de 40'lı yaşların getirisidir, bilmiyorum) negatif cümleleri, kıtlık bilincini hayatımdan çıkarmaya çalıştım ve çalışıyorum.
Artık herkesin beni sevmesini beklemekten, kendimi herkese sevdirmeye çalışmaktan vazgeçtim. Üstümden de büyük bir yük kalktı, özgürleştim.

GELDİĞİ GİBİ GİTTİ KORONA
Biz seyahati seven bir aileyiz. Pandeminin hayatımızdaki en eksi etkisi seyahat edememek. Bu yıl sadece iki kez seyahate çıkmışız. 'Ne büyük dram' dediğinizi duyar gibiyim. Ama seyahat etmek, yeni yerler görmek bana yaşadığımı hissettiriyor.
Çalışma hevesi ve yaşam amacı katıyor. Dolayısı ile yapamadığımda kendimi eksik hissediyorum, günlerim birbirine benziyor gibi geliyor.
İki yıldır hayatımızı kabusa çeviren korona kabusunu da sonlara yaklaşırken deneyimledim. Aşılı olmanın avantajı ile ailecek çok hafif bir şekilde atlattık. Aşının etkisini bire bir yaşayarak öğrendim.
Pozitif bakış açısını kazandığım bu yıl, önümüzdeki yıldan da beklentilerimi artırdı. Her şey çok daha güzel olacak, 2022'nin kazananı ben olacağım, buna inanıyorum... Siz de Derya'nın bana açtığı kapıdan girmek isterseniz pozitif evren sizi bekliyor! Her şey inanmakla başlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA