• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

Herkes ‘Kim’lik derdinde!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.11.2015, 00:00
'Kim Kardashian' vakası birkaç okulda tez konusu olmuş bile, bir reality programla dünya gündemine düşen ilginç ailenin bizde karşılığı olur muydu acaba? Birebir çok zor, düşünsenize birinci sezon birinci bölüm Kimciğimizin porno skandalıyla başlamıştı ve bunu ekrana taşıyan uyanık yapımcıların hikayeyi sürekli olarak sekse, cinselliğe bağlamasıyla da sürmüştü. Sayıları tam olarak belirlenemeyen ailenin kızları zamanla başrolü değiştirerek kurgu şovu sürdürdüler. Tıkandıkları nokta pek olmadı; reyting sürekli yükseliyordu. En beklenmedik anda da babaları cinsiyet değiştirdi. Bir programdan birkaç programcık doğdu; yapımcı Kimciğimizn annesi Kris Jenner idi; bana sorarsanız dünyanın en başarılı ekran işlerine imza attı. Dedim ya bizde karşılık bulamaz bu şov, her şey benzese bile bir Bruce Jenner çıkaramayız! Eşcinselliği çözememiş insanlarız neticede. Bu duruma hazır insanlar olsa bile memleket hazır değil, farkındayım. Magazin basını bile altından kalkamaz. Ancak yine de birkaç yapım şirketi reality şovlarla alakalı çalışmalara başladı. Çok şükür çıkış noktası bir Kardashian ailesi değil!


SOSYETE İZLEYECEĞİZ

Med Yapım, sanırım adı 'Cemiyet Kadınları' veya 'Sosyetik Evkadınları' gibi bir şey olacak bir yapıma soyundu. Çok başarılı işlere imza atan Armağan Çağlayan, cemiyet hayatından birkaç hanımla anlaşarak, gündelik hayatlarını ekrana taşıyacak. İçlerinde çok sevdiğim arkadaşım cemiyet hayatından, sanat tarihi uzmanı Gül Ergi var; bir tatlı çılgın gazeteci Ayşe Brav var; merakla beklemekteyim. Sakil bir iş olamaz ama programın orijinalinde entrika, hırs, ihtiras, iftira, çekişme vardı. Bakalım bizim versiyonda tansiyonu nasıl tutturacaklar? Bir diğer programsa, 'Big Brother'. Endemol tarafından yapılacak şov ne aşamada bilmiyorum. Yarışmalar, çekişmeler ve heyecan yüklü bir program vadediyor yapımcılar Big Brother ile. Dizi değil de benim gibi reality şov seviyorsanız, yakın zamanda nefis işler başlayacak. Bu arada daha düne kadar pek izlemediğim ama şimdilerde müptelası olduğum izdivaç programlarını da es geçmemeliyim. Arkadaş, o ne kurgu, o ne tuhaf ilişkiler, o ne bitmeyen sohbetler.


İZDİVAÇLAR FAVORİM

Dizilerde az sonra ne olacağını kestirmek mümkün, izdivaçlarda öyle mi ya? Hatta sürekli izlenen dizilerde replikleri bile tahmin ediyorsunuz. Gündüz kuşağı, en hanımları için çok eğlenceli. Hiç izlemeden, "Ayol ne buluyorlar evlilik programlarında" diyenlere şunu söylüyorum; bir hafta takip edin. O kadar. Sözüm ona evlenmeye gelenler artık birer dizi karakteri, seyirci tanıyor, biliyor, ne yapacaklarını merak ediyor. Aileleriyle kavuşanlar, hiç görmedikleri babasıyla karşılaşanlar, evlenip mutlu bir yuva kuranlar, evlenip mutsuz olanlar, asla kimseyi beğenmeyenler, anne-kız evlenmeye gelenler. Kim Kardashian'a benzeyen kızlar da var arada, zaman içinde ağzını, burnunu, yanaklarını yaptıranlar. Sadece kostümleri beğenmiyorum, keşke izdivaç programlarındakileri giydiren firmalar olsa. Seda Sayan ile partneri Uğur Aslan'ı kim giydiriyor merak ediyorum; her güne özel kıyafetleri var. Muhteşemler. Bizim Caitlyn'e dönüşen Bruce'lara ihtiyacımız yok henüz; aslanlar gibi konuklarımız ve bitip tükenmeyen maceraları var.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI