• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alın size ajanlığın belgeleri ERHAN GÜLENÇ

Alın size ajanlığın belgeleri

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.03.2018, 00:00

Yeni Asır Gazetesi, yılın gazetecilik başarısına imza attı. Belgeli habercilikte usta bir isim olan arkadaşımız Metin Burmalı, sadece Türkiye'nin değil ABD'de de gündemin en önemli maddelerinden birisi olan İzmir'de tutuklu Papaz Andrew Brunson'ın olay fotoğraflarına ulaştı. Ajanlık faaliyetleri ve PKKFETÖ ile birlikte işlediği suçlar nedeniyle hakkında 35 yıl hapis istenen Brunson'ın gerek İzmir gerekse Güneydoğu'da, hatta Suriye'deki terör yuvalarından Kobani'de çevirdiği dolaplar bu fotoğraflarla en somut şekilde ortaya konulmuş oldu. Brunson'ın dava dosyasında da yer alan bu fotoğraflar, aleyhimize yapılan "Türkiye, Papaz Brunson'u sadece Hristiyanlığı yaymaya çalıştığı için yargılıyor" şeklindeki kara propagandayı da yerle bir edecektir. Bu saatten sonra Kobani sınırına kadar giden, PKK'lılarla fotoğraflar çektiren Brunson'ın masum bir papaz olduğu yalanına artık kimse inanmaz.

OYUN BÜYÜK

Brunson iddianamesinin tamamlandığı gün de yazmıştım. Türkiye'ye yönelik çok büyük bir oyun oynanıyor. ABD merkezli bazı güçler, FETÖ, PKK, misyonerlik amacıyla hizmet verdiği görüntüsündeki bazı yapılar, bu ülkeyi bölüp parçalamak için var güçleriyle çalışıyor. PKK, sözde Marksist ideolojisiyle Kürt vatandaşları dinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Brunson gibi sözde papazlar ise, PKK'nın oluşturduğu bu boşluğu Hristiyanlıkla doldurmaya çalışıyorlar. Brunson ve adamlarının önünü ise, ABD'nin maşası FETÖ açıyor. Bu yapılar kiliselerini bile FETÖ'nün yardımıyla açıyor. Brunson hakkında hazırlanan iddianame, oynanan bu oyunla ilgili çok çarpıcı kesitler sunuyor.

SURİYE'DE DE AYNI OYUN

Türkiye içinde oynanan bu oyun Suriye'nin kuzeyinde de sahneye konuyor.
Daha dün ajansların Afrin'deki okullarda okutulan ders kitaplarıyla ilgili geçtiği haber de bunu ortaya koyuyor. Bu habere göre PKK/PYD'nin okul kitaplarında bile çocuklara Hristiyanlık propagandası yapılıyor.
Burada sözlerimiz yanlış anlaşılmasın.
Sözlerimiz kesinlikle Hristiyanlığa değil, Hristiyanlığı yayma görüntüsü altında yapılan bölücülük ve ajanlık faaliyetlerine. Biz, FETÖ ve PKK'yla kol kola bu ülkenin altına konulmak istenen fitne tohumlarına tepki gösteriyoruz.
Yeni Asır, ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan defalarca istediği Papaz Brunson'la ilgili haberlerde bugüne kadar hep fark yarattı. Bundan sonra da yeni bomba haber ve fotoğraflarımız olacak.
Bizi izlemeye devam edin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA