• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Millet, 15 Temmuz’un rövanşını da vermeyecek ERHAN GÜLENÇ

Millet, 15 Temmuz’un rövanşını da vermeyecek

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.04.2018, 00:00

Türkiye, öyle böyle değil gerçekten tarihinin en önemli seçimine gidiyor. Türk Milleti'nin son 15 yılda kendi kendini yönetme ve bağımsız bir dış politika izleme yönünde attığı adımlardan rahatsız olanlar ve içimizdeki uzantıları, dört koldan saldırıya geçti.
15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin arkasındakiler kimlerse, bugünkü saldırıyı yapanlar da onlar. Türkiye'den, Türk Milleti'nden 15 Temmuz'da yedikleri tokadın rövanşını, 24 Haziran'daki seçimlerde almak istiyorlar.

SİYASET MÜHENDİSLİĞİ

Ne yapıp edip Türkiye'yi yolundan döndürmek ve son 15 yıldaki kazanımları sıfırlama peşindeler.
Yeniden Batı güdümünde bir Türkiye özlemi çekiyorlar. Gözlerini karartmış durumdalar. Bunun için herkesin gözü önünde bir emirle 15 milletvekiline parti değiştirten siyaset mühendisliklerini bile tezgahlamaktan çekinmiyorlar.
Ancak, Türk Milleti gerçekleri görüyor ve algı operasyonlarına kanmıyor. Bu millet 15 Temmuz'da nasıl tankların karşısına çıkmışsa, meydanlarda direnmişse 24 Haziran'da da sandıklarda gerekeni yapacak ve 15 Temmuz'un rövanşını vermeyecek.

CHP'LİLER "ODUN" SİYASETİNİ YERLE BİR ETMELİ

Adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Seferihisar'ın CHP'li Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir açıklama yapmıştı. Soyer, üstü kapalı olarak partilisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu hedef almış ve "Bence Genel Başkan bu seçimde ilk defa farklı bir şey yapacak. Odun koysan seçilir yere, odun koymayacak" demişti. Soyer, bu açıklamalarıyla içeriden biri olarak CHP'nin "odun siyasetini" deşifre etmişti.
CHP'nin bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde de izlediği aynı odun siyasetinden başka bir şey değil.
Türkiye tarihinin en önemli seçimine giderken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi, nasıl olsa "Bir odunu aday yapsak, CHP'liler oyunu ona verir" rahatlığı içinde.
Eğer, siz bir partinin genel başkanı iseniz, Cumhurbaşkanlığı gibi Türkiye'nin yönetiminde en büyük söz sahibi olan bir makama talip olmak zorundasınız.
Olmuyorsanız ve bugüne kadar CHP'yle uzaktan yakından hiç alakası olmayan kişileri bile aday olarak desteklemeyi gündeminize alıyorsanız, izlediğiniz "odun" siyasetinden başka bir şey değildir.
Bunun başka hiçbir açıklaması olamaz.
CHP'ye oy veren vatandaşlarımızın bu seçimde artık kendilerine dayatılan "odun" siyasetini yerle bir etme zamanı gelmiştir. Türkiye böylesine hassas bir dönemden geçerken ve 15 Temmuz'un rövanşı için saldırı altındayken kurtuluş "odun siyasetinde" değil "milli duruş" siyasetindedir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA