• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sanal zavallılar ERHAN GÜLENÇ

Sanal zavallılar

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.05.2018, 00:00

Türkiye, 24 Haziran'daki çifte seçime doğru ilerlerken nasıl da zavallı bir muhalefete sahip olduğumuz gerçeğini her geçen gün bir kez daha idrak ediyoruz. Öylesine zavallı bir muhalefet ki, hiçbir şey üretemiyor. Muhalefet edecekleri malzemeyi bile bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alıyorlar.
İşte, önceki akşam sosyal medyada yapılan kirli algı operasyonu... Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkıyor ve gayet samimice "Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman kenara çekiliriz" diyor. Kendini muhalefet sananlar da hemen bu sözün üzerinden sosyal medyada "tamam" diye bir yaygara başlatıyorlar.
Öyle zavallılar ki, sosyal medyada kopardıkları bu yaygarayla Erdoğan'ın gideceğini sanıyorlar. Oysa iktidar Twitter'da kurulmuyor, sandıkta millet tarafından kuruluyor. Bugüne kadar ne kara propagandalar, algı operasyonları, hileler yapıldı ama halk sandığa gittiğinde en doğru kararı verip bunları boşa çıkardı. Bu millet 15 Temmuz'da hainler darbeye yeltendiğinde bile 'devam' dedi ve Erdoğan'ın önünde siper oldu. Twitter kalemşörleri yırtınsalar da millet, 16 yıldır dediği gibi yine 'devam' diyecek. Bunu o kalemşörler de çok iyi biliyorlar, yine hüsrana uğrayacaklarını çok iyi görüyorlar ama twitter'da, sanal ortamda ahkam keserek kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Bunlara 'zavallı' denmez de ne denir?

FETÖ'YLE BASILDILAR

Bir de kendisine muhalefet diyenler, önceki akşamki kirli algı operasyonunda resmen FETÖ'yle basıldılar. Artık, net bir şekilde ortaya çıktı ki, muhalefetin kurduğu ittifakın bir üyesi de FETÖ'dür, Fetullah Gülen'dir.
Akşam Twitter'daki tabloda muhalefetteki parti genel başkanlarının yanı sıra FETÖ de başroldeydi. FETÖ'nün yurtdışında yaşayan firari isimleri 'tamam' diye yırtınanlarda başı çekti.

DARBECİLERİ BIRAKIRLAR

Bir de dikkat edin Erdoğan dışında Cumhurbaşkanı adayıyız diye ortaya çıkanların hiçbiri FETÖ'yle mücadele konusunda tek bir söz etmiyorlar. Hainlikte açık ara başı çeken ve 15 Temmuz'da bu ülkede darbe yapmaya kalkacak kadar gözü dönmüş bu silahlı örgütle nasıl mücadele edecekleri konusunda tek bir ifade kullanmıyorlar. Sizin FETÖ'ye bakış açınız nedir, hele bir söyleyin bakalım?
Bunlar hasbel kader iktidara gelseler ilk yapmak isteyecekleri işlerden biri bu ülkeyi kana bulayan darbecileri serbest bırakmak olur. O derece yani...

ERBAKAN'IN KEMİKLERİ SIZLIYOR

Hayatı boyunca emperyalizme karşı çıkan ve Türkiye'de inanç özgürlüğü için mücadele eden Necmettin Erbakan'ın takipçisi olduğunu söyleyen Saadet Partisi, şimdi Erbakan'ın savaştıklarıyla ittifak kurdu. Gidip Uğur Dündar'a hem de Erbakan'ın adıyla ödül bile verdi.
Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şimdi de çıkmış terör suçundan hapiste yatan Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması gerektiğini söylüyor. Açıkça İslam düşmanı PKK'nın siyasi uzantısının lideri olan bu isme arka çıkıyor. Saadet Partisi, Necmettin Erbakan'ın kemiklerini sızlatmaya devam ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA