• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Seçim hesabınız batsın ERHAN GÜLENÇ

Seçim hesabınız batsın

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.06.2018, 00:00

Ünlü fikir adamı Necip Fazıl Kısakürek'in her yere çerçeveletip asılması gereken bir sözü var: "Bugün bizdeki muhalefet iktidarı düşürmek şartıyla vatanı bile düşürmeye razıdır." Necip Fazıl'ın bu sözü bugün muhalefetin içinde bulunduğu manzarayı tam olarak özetliyor.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Muharrem İnce, Sayın Meral Akşener, Sayın Temel Karamollaoğlu ve "Her aileden bir kişi HDP'ye oy versin" kampanyası başlatanlar...
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Memlekete ne kadar kötülük yaptığınızı görmüyor musunuz?
Perşembe günü bu PKK terörüne 3 şehit verdik, dün de yine 2 şehit haberi yüreklerimizi dağladı. Siz kalkmışsınız, "HDP Abdullah Öcalan'ın projesidir" ve "Öcalan'ın heykelini dikeceğiz" diyen terör örgütünün uzantısı HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a destek veriyorsunuz.
Bazılarınız açıktan bazılarınız ise üstü kapalı olarak HDP'nin yüzde 10 barajını aşıp Millet Meclisi'ne birçok terör yandaşı dolsun diye uğraşıyorsunuz.
İçinizdeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti nefreti gözlerinizi kör etmiş. Sırf AK Parti daha fazla milletvekili çıkarmasın diye HDP ve Selahattin Demirtaş'a dolayısıyla PKK ve Kandil'e omuz veriyorsunuz.
Allah aşkına, Hangi seçim başarısı Mehmetçiğimizin canından, kanından daha değerli olabilir? Bunların hepsini toplasanız Mehmetçiğin tırnağı ederler mi? HDP barajı geçerse Abdullah Öcalan'ın heykelini Demirtaş'la beraber mi dikeceksiniz?
Seçim hesabınız batsın... Artık kendinize gelin... Siz kendinize gelmezseniz bu millet sizi kendinize getirmesini bilir...

"ATATÜRK DE CUMHURİYET DE BİZİMDİR"

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, toplum olarak birbirimize kenetlenmemiz ve fitne-fesata geçit vermemiz gereken şu günlerde ezber bozmaya devam ediyor. Atatürk Lisesi'ndeki üzücü olayın ardından yaptığı açıklamalarla İzmir Marşı'na sahip çıkan Şengül, şimdi de beraberindeki partililerle birlikte Karşıyaka Çarşısı'nda İzmir Marşı'nı söyledi. Üstüne de, "Hassasiyetlerimizi kullanıyorlar, değerlerimizi kullanıyorlar.
İzmir Marşı da bizim, Onuncu Yıl Marşı da bizim, Atatürk de bizim, Cumhuriyet de bizim. Biz ne Atatürk'ü, ne Cumhuriyeti; Cumhuriyet Halk Partisi'ne bırakacağız.
Bu böyle biline..." açıklaması yaptı.
Atatürk'ün kurduğu partinin bugünlerde "yerel özerklik" vaatleriyle, terör örgütünün uzantısı HDP'ye baraj desteği verdiği bir dönemde Atatürk ve Cumhuriyet'in önemini ortaya koyan bu açıklama gerçekten çok önemli. Atatürk ve Cumhuriyet, terör destekçilerine bırakılamaz. İzmirli de bırakmayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA