• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gerçek CHP’liler sizden mutlaka hesap soracak ERHAN GÜLENÇ

Gerçek CHP’liler sizden mutlaka hesap soracak

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.07.2018, 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve CHP'lilere iki gündür tarihi çağrılarda bulunuyor.
Önceki gün "Ülkesini seven her CHP'li partisini terör örgütünün oyuncağı yapanlardan hesap sormalı" dedi. Dün de Meclis'teki yemin töreni öncesinde "Türkiye'nin milli güvenliğini ilgilendiren bu tür meselelere partilerin kendi iç işleri olarak bakamayız. CHP'yi bölücü terör örgütü PKK'nın güdümündeki partiyle ilişkisini gözden geçirmeye ve tercihini milletten yana kullanmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
CHP'de gerçek vatanseverler ve gerçek Atatürkçüler zaten parti yönetiminin PKK'nın uzantısı HDP'ye yakınlaşma politikalarına karşı çıkıyorlar ve çıkmaya da devam edeceklerdir. Ancak, CHP yönetimi artık iflah olmaz bir noktada.
Maalesef kaset kumpasıyla göreve getirilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'vazifesi' bu. Kılıçdaroğlu bu nedenle Atatürk'ün "tam bağımsızlık ve ulusun bütünlüğü" ilkelerine sahip çıkanları parti yönetiminden tasfiye etti.
Artık, CHP yönetimi maalesef HDP'nin etnik temele dayalı "eşit yurttaşlık" ilkesini savunuyor, özerklikten bahsediyor.

TEZCAN SAHİP ÇIKTI

Nitekim dün konuşan partinin iki numaralı ismi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Erdoğan'ın "tercihinizi milletten yana yapın" çağrısına verdiği cevapla PKK'nın uzantısı HDP'yi tercih ettiklerini gösterdi.
HDP'ye sahip çıkan Tezcan, "CHP'nin hiçbir şeyi gözden geçirmesine gerek yok. Bunlara kalkıp da terörist demeye kimsenin hakkı yok" dedi.
Tezcan, CHP'lilerin HDP'ye oy vermesi konusunda ise, "Nereden gittiyse gitti" ifadesini kullandı.
Biliyorum siz, PKK'lılara mühimmat taşıyan, PKK kamplarında örgüt elebaşlarıyla fotoğraflar çektiren, "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz. HDP, Sayın Öcalan'ın bir projesidir" diyen, özerklik talep eden, "Sırtımızı PKK'ya dayadık", "Siz Mustafa Kemal'in askerleri değil generali olsanız ne yazar, it sürüleri" diyen HDP'lileri tek tek anlatsanız da CHP yönetimini vazgeçiremezsiniz. Bugün HDP, gerçekte olanı resmiyete döküp "Biz PKK'nın siyasi koluyuz" diye bildiri yayınlasa bile yapacaklarına devam ederler.

İLK GÜNDEN GÖSTERDİLER

CHP yönetiminin partililerinin oylarını HDP'ye kaydırmasına bilerek sessiz kalan CHP yönetiminin Meclis'e soktuğu HDP'liler Meclis'te daha ilk günden zihniyetlerini gösterdi. Genel Başkanları ve ekibi özellikle İstiklal Marşı okunduktan sonra Meclis Salonu'na girdi. Bazıları sırf "Devletin varlığı ve bağımsızlığı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü" üzerine yapılan yemini sulandırmak için yemin metnini 22 saniyede okudu. CHP sayesinde elebaşı Abdullah Öcalan'ın soyadını taşıyan milletvekili sayısı da 1'den 2'ye çıktı.
Eserinizle gurur duyun CHP yönetimi!
Ama şunu da unutmayın: Ülkesini seven CHP'liler, partisini terör örgütünün oyuncağı yaptığınız için sizden bir gün mutlaka hesap soracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA