• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP işte bu yüzünden kaybediyor ERHAN GÜLENÇ

CHP işte bu yüzünden kaybediyor

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.07.2018, 00:00

Bir kez daha görüldü ki...
CHP'de "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen ve terör örgütü yöneticisi olmaktan tutuklanan Selahattin Demirtaş'ı övmek ve salıverilmesini istemek serbest...(Bakınız:
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu) PKK'nın uzantısı HDP'nin kongresine katılıp terör örgütü marşı söylenirken ayağa kalkıp saygı göstermek serbest...
(Bakınız: Partinin iki numarası Bülent Tezcan) PKK'lıların cenazelerine katılıp gözyaşı dökmek serbest...(Bakınız: Genel Başkan Yardımcısı Gamze İlgezdi) Sözde Ermeni soykırımını savunmak ve şehitlere laf söylemek de serbest...
(Bakınız: İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil) Ancak, bu ülkenin yüzde 52.5'inin oyunu alan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etmek ve memleketin hayrını dilemek yasak.
CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, twitter'da yaptığı bir paylaşımla Erdoğan'ı tebrik edip "Allah vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu etsin. Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ilelebed payidar olsun" deyince adeta linç edilmeye kalkıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir anlamda zihnen HDP'lileştirdiği bir kısım CHP'liler, sosyal medyada Kesici'ye söylemedik laf bırakmadı. İnanın, Kesici çıkıp Demirtaş'ı ve HDP'yi övse, bu çarpık zihniyete sahip CHP'liler tarafından el üstünde tutulurdu.
Atatürk'ün partisini bu hale getirenlere yazıklar olsun...
İşte, "CHP kurultayında Atatürk ve Demirtaş yarışsa Atatürk kazanamaz" sözü bu çarpık anlayışın partiye hakim olması yüzünden söyleniyor...
CHP işte bu zihniyet yüzünden bir türlü milletten iktidar vizesi alamıyor...

HİŞŞT! RÜŞVET TEKLİF ETMEK YASAK!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP'de genel başkanlığa talip olan Muharrem İnce için ilginç bir söz söyledi. "Kemal Kılıçdaroğlu, İnce'ye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaysın dese. Benim bildiğim İnce 'Hayır, ben hep cumhurbaşkanı adayı kalacağım' diyemez, demez" diye konuştu. Bu resmen "Muharrem İnce, bırak bu 'genel başkan olacağım' deme işlerini falan. Gel İstanbul adaylığına fit ol, bu işlerden vazgeç" şeklindeki bir siyasi rüşvet teklifi değil mi?

BİR ZIRVA, BİR İNSAN!

Seçim gecesi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "şizofrenik" olarak nitelendirdiği "kaçırılma" iddiaları dalga konusu olurken bir bomba da tanınmış tarihçi Ayşe Hür'den geldi.
Hür, sosyal medyada "Bu arada Erdoğan'ın İslam dışı kültürlerde uğursuz kabul edilen sayı olan '13.' Cumhurbaşkanı olmasının önüne YSK'nın operasyonu ile nasıl geçildiğinin farkında mısınız? YSK'ya göre Erdoğan 'Yeni dönemin 1. Cumhurbaşkanı'...
YSK'nın son görev 'uğursuzluğu' ekarte etmek yani :))" şeklinde beyin yakan bir paylaşımda bulundu. Türk Dil Kurumu, 'zırva' sözcüğü için örnek olarak Ayşe Hür'ün bu sözünü verse çok yerinde olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA