• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bedelini ödeyeceksiniz ERHAN GÜLENÇ

Bedelini ödeyeceksiniz

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.08.2018, 00:00

Yüreğimiz yanıyor, içimiz parçalanıyor.
Kahpe terör örgütü PKK'nın şehit ettiği anne Nurcan Karakaya ve 11 aylık minik yavrusu Bedirhan Mustafa'nın intikamı mutlaka alınacak.
Yalnız onları şehit eden teröristlerden değil içerideki uzantılarından da hesap sorulacak. Terör örgütünün kurduğu partiyi Meclis'e taşıyanlar da er ya da geç bunun bedelini ödeyecekler.
CHP'lilerin oylarıyla Meclis'e giren PKK'nın kuklası HDP'nin Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan, dün utanmadan bir de açıklama yaptılar.
Minik yavrumuz ve annesini katleden PKK'ya tek bir laf söylemedikleri gibi bir de yaşananları "şiddet kısır döngüsü" olarak nitelendirriler. Üstüne de, "Sorunlarımızı konuşarak çözme anlayışının üstün gelmesi sağlanmalıdır" diye konuştular.

KONUŞACAK TEK KELİME YOK

Ey Temelli ve Buldan...
Sizinle artık konuşacak tek bir kelime bile kalmadı, bunu aklınıza iyice sokun...
Terörle yalnız dağda değil, 780 bin kilometrerakelik vatan toprağının her santimetresinde, Irak ve Suriye başta olmak üzere yuvalandıkları heryerde de hesaplaşacağız. Son terörist de öldürülene kadar savaşacağız. Teröristlere değil soluyacak oksijen, altına girecek toprak bile bırakmayağız. Bunu böyle bilin...

ASIL DESTEKÇİ SENSİN

Ey PKK'nın siyasi kolunu Meclis'e taşımada başrol oynayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Dün milletçe yüreğimiz yanarken çıkmış bir de pişkin pişkin "Teröre, terör örgütlerine, teröre destek verenlere hep birlikte karşı çıkarsak bu belayı başımızdan atarız diye düşünüyorum" diye açıklama yapıyorsun. Sen değil misin, HDP'yi Meclis'e soktuğunuz için "Bütün renkleri parlamentoya taşıdık" diye övünen? Sen değil misin, "Her evden bir oy HDP'ye" kampanyası düzenleyenlere "HDP, Meclis'e girmelidir" açıklaması yaparak cesaret veren... Sen değil misin, terör örgütünün Suriye kolu PYD/YPG için "Terör örgütü değildir" diyen? Yazıklar olsun... Bir de üstüne çıkmış konuşuyorsun... Senden ala terör destekçisi mi olur?
Sanma ki, bu yaptıklarınız yanınıza kalacak...
Siz de bu yaptıklarınızın bedelini er ya da geç ödeyeceksiniz...
Ey HDP'li Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyen ve Diyarbakır'da bölücülerle miting yapan Muharrem İnce...
Ey HDP'yi 'Kürt siyasi hareketinin temsilcisi ilan eden İP Genel Başkanı Meral Akşener...
Ey terörist cenazelerine katılıp gözyaşı döken terör sevicisi milletvekilleri...
Siz de hesap vermekten kaçamayacaksınız...

ABD'Lİ GENERAL PAPAZ'A MI GELİYOR?

ABD, ajanlık ve terör örgütlerine yardım ettiği gerekçesiyle ev hapsinde tutulan Papaz Andrew Brunson için küstah tehditlerini sürdürüyor. Böyle bir ortamda ABD Avrupa Kuvvetleri ve NATO Müttefik Kuvvetler Harekat Komutanı Orgeneral Curtis Scaparrotti, Türkiye'ye geliyor. İşin ilginç yanı Scaparrotti bugün kentteki NATO unsurlarını ziyaret etmek üzere Papaz Brunson'ın da ev hapsinde tutulduğu İzmir'e gelecek.
Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde ABD Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Brunson'ı tutulduğu evde ziyaret etmişti. Scaparrotti'nin bilinen programında Brunson'ı ziyaret yer almıyor.
Ancak, böyle bir ziyaret talebi gelirse Papaz Brunson meselesi bambaşka bir boyuta evrilebilir. Böyle bir talebin dile getirilmesi bile Türkiye'ye açıkça meydan okuma olur... Bugün gözler Scaparrotti'nin İzmir ziyaretinde olacak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA