• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Biz kente asla senin gibi zarar vermeyiz Başkan! ERHAN GÜLENÇ

Biz kente asla senin gibi zarar vermeyiz Başkan!

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2018, 00:00

Olmadı... İzmir gibi hoşgörüsüyle öne çıkmış bir kentin Büyükşehir Belediye Başkanı'na kendisini eleştirenlere gözdağı verir gibi "Kimsenin bana bir şey yapmaya gücü yetmez" diyerek 'sus' işareti yapan bir fotoğrafıyla haber bülteni servis ettirmek yakışmadı.
Üstelik, bunu kendisini yaptığı hatalardan dolayı en çok eleştiren ve İzmirlilerin sesi olarak kent sorunlarının çözülmesi için haberler yapan Yeni Asır Gazetesi'ne göndermek hiç yakışmadı.

HİÇ KUSURA BAKMA

Başkan Aziz Kocaoğlu'nun imza attığı skandalı manşetimizde okumuşsunuzdur.
Lafa geldi mi sürekli demokratlıktan dem vuran Kocaoğlu, eleştiriye ne kadar tahammülsüz olduğunu bu bültenle bir kez daha ortaya koydu.
Yazacağız Başkan! Sen ne kadar bizi susturmaya çalışsan da bu kentin daha iyi hizmet alması noktasında yanlışlarını yazacağız. Bu görevde olduğun müddetçe hatalarını hep gündeme getireceğiz. Yeniden aday olmayacağını açıklaman, sana bundan sonra yanlış yapma ve kafana göre davranma hakkı vermez.
O yüzden hiç kusura bakma! Ya-zaca- ğız..

İZMİRLİYE YALAN SÖYLEDİN

Hem seni eleştirdiğimiz için diyorsun ya, "Kente ve kentliye zarar veriyorsunuz" diye... Biz kente asla senin gibi zarar vermeyiz Başkan! Bu kente en büyük kötülükleri sen yapıyorsun.
Örnek mi istiyorsun?
Sen, biz İzmirliler'e sürekli olarak "Yüzülebilir Körfez" diye vaatlerde bulunurken diğer yandan Körfez'e yıllarca kanalizasyon boşaltmaya devam ettin. Gözümüzün içine bakarak bize yalan söyledin.
Yahu İzmir, senin yıllarca denize akıttığın pislik nedeniyle günlerce koktu.
Burnumuzun direği kırıldı. Senin bu yaptığın İzmirliye iyilik mi oluyor?

CESARET EDEMİYORSUN!

Öte yandan, kendi binan yetmediği için aylık 200 bin lira kira ödeyerek Halkapınar'da bina kiraladın ama boşa çıkan İZFAŞ'ın Kültürpark'taki eski binasını bedava özel bir üniversiteye verdin.
Bak Türkiye'deki birçok şehir vatandaşı rahatlatmak için suya indirim yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, daha 2 gün önce yüzde 15 indirim yapacağını açıkladı. Sen ne yaptın?
Suya yüzde 15 zam yapmak için çalışma başlattın. Bir aksilik olmazsa yılbaşından sonra İzmirliye suyu yüzde 15 pahalı vereceksin. Bu İzmirliye yapılmış büyük bir kötülük değil de nedir? Daha böyle onlarca örnek verebilirim...
Bir de çıkmış 'Kimsenin bana bir şey yapmaya gücü yetmez' diye konuşuyorsun. Kendini ne olarak görüyorsun bilmiyorum ama mağrur olma! Çünkü senden büyük İzmir halkı var ve İzmir halkı senin notunu çoktan verdi. Sen de o notu bildiğin için tekrar aday olmaya cesaret edemiyorsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA