• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Oyunuzla PKK’nın önünü açmayın ERHAN GÜLENÇ

Oyunuzla PKK’nın önünü açmayın

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2019, 00:00

Yerel seçimler öncesi tablo iyice netleşti. 'Ülkenin bekası ve bütünlüğü' bu seçimin en önemli gündem maddesi olarak belirginleşti.
Çünkü CHP ve İP, ne kadar inkar etmeye çalışsalar da bu ülkeyi bölmek için çalışan ve onbinlerce Mehmetçik'i şehit eden terör örgütü PKK'nın uzantısı HDP ile ittifak kurdu. HDP, başta İzmir olmak üzere birçok büyükşehirde aday çıkarmayarak CHP-İP'nin adaylarına destek verme kararı aldı.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin önceki gün PKK ağzıyla yaptığı "Kürdistan'da kazanacağız, batıda AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz.
İstanbul, Adana oyumuz ile Cizre, Sur, Silopi'ye selam edeceğimizi unutmayalım" şeklindeki açıklama 3 partinin stratejisini ortaya döktü.


TOKAT GİBİ CEVAP
Bugün Yeni Asır olarak manşetimizden yayınladığımız belge de, "Ama ortada 3 partinin kurumsal olarak yaptığı bir ittifak yok" diyerek bu kirli birlikteliği hala örtmeye çalışanlara tokat gibi bir cevap niteliği taşıyor. CHP ve İP'nin ilçe başkanları, HDP'nin önde gelen isimlerinden biriyle oturup bir aday üzerinde uzlaşmış ve bunu CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ortak imzalı bir yazı ile bildirmişler.
Kirli ittifak için belge ve kanıt isteyenler manşetimize iyi baksınlar!
KİRLİ İTTİFAK ALKIŞI
Bu arada HDP'nin "Mahalle mahalle gezerek Soyer'e destek vereceğiz" açıklaması yaptığı CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, önceki gün milliyetçi olduğunu söyleyen Meral Akşener ve arkadaşlarının kurduğu İP'nin İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Soyer, ziyarette açıktan kendisine destek vereceğini söyleyen HDP'nin propagandasını yaptı. Soyer'in devletin teröre destek verdikleri mahkeme kararlarıyla tescillenmiş HDP'li belediyelere kayyum atamasını hukuksuz olarak nitelendiren sözlerini HDP ile ittifaklarını gizlemeye çalışan İP'liler de ayakta alkışladı. O alkışların sesi, üç partinin kurduğu kirli ittifakın dışa vurumuydu.
PKK İŞİN İÇİNDE
Başta da dediğim gibi tablo artık net. İşin içinde açık bir şekilde PKK var. Hem CHP hem de İP, bile isteye PKK'nın uzantısı HDP ile resmi bir ittifak kurdu. Artık mesele, Atatürk'ün 'devleti ve milletiyle bölünmez bütünlük' üzerine kurduğu Türkiye'nin bekası meselesidir.
Bu saatten sonra CHP-İP-HDP ittifakına verilecek her oy, Kandil'e selam göndermek ve terör örgütünün önünün açılmasına destek vermekten başka bir anlam taşımayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA