• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir o yana bir bu yana olmaz Arda Bey! ERHAN GÜLENÇ

Bir o yana bir bu yana olmaz Arda Bey!

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.06.2019, 00:00

İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun CHP'de birlikte siyaset yaptığı yakın ekip arkadaşı Alaattin Yüksel'in işadamı oğlu Arda Yüksel, 2 Haziran'da sosyal medyada yeni Başkan Tunç Soyer'e gönderme yapan manidar bir paylaşım yaptı. Halen Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Arda Yüksel, Kocaoğlu'nun yıllar önce bir eylemde çekilmiş videosunu paylaşarak "Sasalı'da bisiklete binerken bir videosunu çeken de yoktu. Şatolarda da yaşamıyordu. İyisiyle kötüsüyle, eğrisiyle doğrusuyla bizim başkan meydanlardaydı" ifadelerini kullandı.

ARKASINDA DURAMADI

Biz de bu köşede dün Arda Yüksel'in çok konuşulan bu paylaşımını sizlere aktardık. Ancak Arda Yüksel, tarihi Şato Restoran binasını lojmana çevirdiği için tepkiler alan ve basına sık sık bisikletle poz veren Soyer'e yaptığı bu açık göndermenin arkasında duramadı. Dün bu gönderisini silerek Soyer'e güzellemeler yapan bir paylaşım yaptı.
Kendi sözlerini aktardığımız için bizi de bölücülük yapmaya çalışmakla suçladı ve "Bizleri bölemez, birbirimize düşüremezsiniz" ifadesini kullandı.

SADECE GAZETECİLİK YAPTIK

Buradan Yüksel'e söylemek istediğim iki çift söz var...
Arda Bey!
Biz bu yazımızla sizi bölmeye falan çalışmıyoruz. 31 Mart'tan bu yana sessizliğini koruyan Kocaoğlu'na çok yakın tanınmış bir işadamı olarak söylediğiniz bu sözlerin haber değeri var. Biz de gazetecilik yapıp bu söylediklerinizi okuyucularımıza aktardık.
İşte 2 Haziran'da yaptığınız gönderinin fotoğrafı da burada...

DEĞERLENDİRME OKUYUCULARIN

Eğer bir söz söylüyorsanız bunun arkasında durmasını bilmeniz gerekiyor. Bir o yana bir bu yana olmaz.
Anlıyoruz ki, çeşitli çekincelerle arkasında durmuyor ve sözlerinizi düzeltmek istiyorsuz. Siz bilirsiniz, bunun yakışık alıp almayacağı sizin bileceğiniz bir iş. Şato ve bisiklet göndermesi yaptığınız Başkan Soyer'den isterseniz özür de dileyebilirsiniz.
Ancak, sosyal medyada herkesin görebileceği bu mesajınızı yazdığımız için bizi bölücülükle suçlayamazsınız...
Sevgili okuyucularımız...
Size Arda Yüksel'in yaptığı iki paylaşımın fotoğraflarını burada sunuyorum. Değerlendirme sizin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA