• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşıyaka ‘Yelken’le gurur duyuyor ERKİN USMAN

Karşıyaka ‘Yelken’le gurur duyuyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.02.2018, 00:00

Karşıyaka'nın yelken sporuna verdiği önemi çok iyi bilenlerdenim.
Çünkü Karşıyaka için futbol, basketbol ve voleybol neyse yelken de odur. Sürekli gelişim halindeler...
KSK Yelken Şubesi, stad yapımı nedeniyle eski binasının yıkılmasından sonra deniz kenarındaki yelken tesislerine Karşıyakalıların destekleri ile, yeni sosyal tesisini kısa sürede kurdu.
KSK Yelken Şubesi yönetimi Seyhan Evlioğlu başkanlığında yönetim Kurulu üyeleri Secder Akıncı, Fatih Diniz, Vehbi Moğol, Ali Sürel, Cem Özdemir, Serhat Altay, Tolga Yağcı, Alp Bolevin, Ahmet Lahur'un özverili gayretleri ve yarattıkları kaynaklarla kazandırılan yeni tesisin yanısıra antrenörler Servet Altay ve Emre Araşlıklar'ın ve eski dünya şampiyonu KSK'li yelkenci Onur Derebaşı'nın başarılı çalışmalarıyla yelkende kulüp olarak başarılı sonuçlar alınmaya başladı.

Bunların sonucunda, KSK'li yelkenciler, Zeynep Tunçalı, Efe Soysal, Derin Baytur ve Umut Efe Alpkoçak, başarılarından dolayı Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Ulusal Rank sıralamasında 1, 2, 3 ve uluslararası yarışmalarda ilk 10 dereceye giren sporculara verilen 2016 ve 2017 yılı Yelken Ödülleri'nin sahibi oldular.
Ve ardından pek çok başarı daha...
Son olarak Fethiye'de düzenlenen Kış Kupası'nda da madalyaları topladılar.
Her yıl, yelken sporuna gönül vermiş gençler yetiştiren kulüp, şimdi onların başarılarıyla gurur duyuyor.
Bizler de öyle.


Sağlıklı, neşeli bir 'ikinci bahar'

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, 60 yaş ve üzeri Karşıyakalıların yeni buluşma noktası oldu.
Ücretsiz kursların açıldığı, kuaför ve psikolojik danışmanlık gibi hizmetlerin sunulduğu merkez, 1530 üyeye ulaştı.
Mavişehir'de yer alan modern tesiste resim, pilates, koro, örgü, aşçılık ve tango gibi 16 farklı branşta ücretsiz kurslar açıldı.
Kısa zamanda kontenjanları dolduran Bilge Çınarlar, hem eğlenme hem de yeni hobiler edinme imkanı buldu.
Üye sayısının 3 ayda 1530'a ulaştığı Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi'nde ücretsiz kursların yanı sıra, kuaför ve psikolojik danışmanlık hizmetleri veriliyor, sağlık seminerleri düzenleniyor.
Boş zamanlarını merkezde değerlendirmek isteyen üyeler; dinlenme salonunda sohbet edip televizyon izliyor, masa oyunları oynuyor ya da kütüphanedeki kitapları okuyor. Alanında uzman çalışanların hizmet verdiği merkezde bir hemşire de görev yapıyor.
Merkeze, 0.232 369 06 87 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA