• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yılbaşında ilginç hediye arayanlara ERMAN AZAR

Yılbaşında ilginç hediye arayanlara

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.12.2018, 00:00

Aralık ayına girmemizle birlikte artık her yer yılbaşı moduna geçmiş durumda. Yılbaşında hediye telaşı yaşamamak için şimdiden sevdiklerinize alacağınız hediyeleri belirlemenizde fayda var.
Klasik hediyeler her yerde bulunabiliyor ancak artık fazla bir cazibesi kalmadı. Çeşitli kıyafet, takı, gözlük, kitap gibi ürünleri yerli sitelerde çok rahat bulabiliyoruz.
Ancak bunun dışına çıkıp farklılık arıyorsanız, bu ilginç hediyeler tam size göre olabilir.

KILIFTAN ÖTESİ

Yurt dışından alacağımız ürünlerin ortalama 20-25 günde ulaştığını düşünürsek, bu haftaiçi seçiminizi yapıp yakınlarınızı ilginç hediyelerle şaşırtabilir ve sevindirebilirsiniz. Hem büyüklere, hem de küçüklere hitap eden binlerce ürün sizi bekliyor. İçlerinde oldukça hesaplı olanlar da mevcut. Bunlardan bir tanesi, muhtemelen önümüzdeki aylarda ülkemizde de popülerliğini artıracak olan Tetris kılıflar.

İLK ADIM

Tetris oyununu bilmeyenimiz yoktur. Çocukluğunu 90'lı yıllarda yaşayanlar için sanal oyun dünyasına girişin ilk adımı diyebiliriz. Playstation, Atari, Commodore, jetonlu oyunlar ve hatta Super Mario bile yokken onlar vardı. Tetris!
Saatlerce başından kalkmayıp yedek pilini cebimizde taşıdığımız, içinde bin tane oyun vaat eden, aile fertlerinin sırayla oynadığı, can sıkıntısına bire bir bu oyun efsanesi şimdi modaya ayak uydurdu.
Telefon kılıfı olarak geri geldi ve hayatımıza girmeye kararlı. Evet bildiğimiz telefon kılıfı ve arka yüzünde tetris oyununu oynayabiliyorsunuz. Gerçekten çok yaratıcı.

SÜPER MARIO

Ayrıca, Tetris'in yanı sıra, Super Mario'nun klasik oyununun bulunduğu renkli ekranlı versiyonunu da bulabilirsiniz. Klasik Tetris oyunlu kılıflar şimdilik Iphone, Huawei ve Samsung'un en popüler modelleri için çıkarılmış.
Ancak kısa süre sonra diğer marka ve modellere de gelecektir. Super Mario oyunlu olanlar için de durum aynı. Tetris klılfları 8 dolar civarı yani 45 lira kadar bir ücret ile alabilirsiniz. Ancak bu kılıflar ülkemizde satılmaya başlandığında 80-90 lira olacaktır. Super Mario ise renkli ekran olduğu için 15-16 dolar civarında bir fiyata sahip. Bugünkü kurdan hesaplarsak o da 80 lira civarı oluyor.

YAVRU VENOM GİBİ

Örümcek Adam evrenindeki karakterlerden biri olan uzaylı Venom'u yakın zamanda sinemalarda izledik.
Kendi başına slime hamurlarına benzeyen ve her şekile girebilen Venom, insanların içine de girebiliyordu. Ancak onu küçük tüplere hapsetmek de mümkündü.
Belki de buradan çıkmış bir fikir olan bu manyetik oyuncaklar da oldukça ilginç bir hediye olabilir. Su şişesinin içinde küçük metal tanecikleri mıknatıs vasıtasıyla istediğimiz şekle sokabiliyoruz.
Şişelerin ebatı ve şekline göre fiyat da değişiyor. Stres atmanıza da yardımcı olabilir.
Yabancı sitelerde 'Ferrofluid Magnetic Fluid' yazarak sonuçlarda karşılaştırma yapabilirsiniz.
Şu anda çok yeni ve ilgi çekici olduğu için fiyatı da biraz yüksek.
Dediğim gibi boyutlara bağlı olarak 35-40 dolara kadar çıkabiliyor.
Ancak daha küçük ebatlı olanları 9-10 dolara yani 50-55 lira civarına bulabilirsiniz. Bu da gayet ilginç ve kolay kolay bulunamayacak bir hediye olabilir. Önümüzdeki hafta da başka ilginç hediyelerle ve 11.11 alışveriş festivalinde aldığımız ürünlerle karşınızda olacağız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA