• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.02.2019, 00:00
KOÇ: Maddi konularda ketum olduğunuz kesin. Bugün karşılıklı iş görüşmelerinde, finans konularının gündemde olacağını bilmelisiniz. Çalıştığınız iş yerinde yapmak istediğiniz birçok şeyi, kısıtlı koşullar yüzünden yaşama geçiremiyorsunuz.

BOĞA: Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşabileceksiniz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşacak.

İKİZLER: Olayları kapsamlı bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır. Yakın çevrenizle uyum içinde olmanıza rağmen, hiç kimseyi kırmadan, gizli bir inatçılık sergilemeniz, ilginç bir durum.

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Pratik zekanız sayesinde, olayları çok çabuk çözümleyebildiği için, çevrenizin size karşı egoları olabilir. Kendi bildiğiniz yolda ilerlediğiniz için, olaylar sizin lehinize gelişiyor.

ASLAN: Duygularınızı inatla savunduğunu bir gün. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. Duygularınız ve mantığınız güçlü bir kombinasyon halinde.

BAŞAK: Derin bir ruhsal denge arayışı içindesiniz. Bugün, sözlerinizin arkasında durarak, yakınlarınıza verdiğiniz tavizleri yerine getirmek isteyeceksiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi işlerinizin uzamasına neden olacaktır.

TERAZİ: İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız.

AKREP: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmeyin.

YAY: Çevrenizle iş birliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz. Bugün içinizde medcezirler yaşıyor ve hissettiklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

OĞLAK: Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz.

KOVA: İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Ailenizin bireylerini ilgilendiren bazı iş konumları, sizin de ilginizi çekebilir. Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız.

BALIK: Bugün rakip tanımıyorsunuz. Partneriniz, ilişkilerinizi olumlu etkiliyor ve istediğiniz her türlü desteği size veriyor. Kişisel ilişkilerinizde yeterli enerjiye sahip oluşunuz ve partnerinize verdiğiniz değer birlikteliğinize olumlu yansımalar getiriyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA