• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.02.2019, 00:00

KOÇ: Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir gün. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Çevresel koşullarınızı doğru algılamalısınız.

BOĞA: İş konusunda rakipleriniz olduğunu unutmamalı ve tavırlarınızı planlı bir şekilde sürdürmelisiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok. Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkarmak için gerekli enerjiye sahipsiniz.

İKİZLER: Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacaksınız. Farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Satürn karşıt evinizde ortaklık ilişkilerinde inatçı bir tavır sergilemeyi tercih ediyorsunuz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecek.

YENGEÇ: Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygın bir şekilde sunuyorsunuz. Olaylara keskin bir mantıkla yaklaşıyorsunuz. Bugün, yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

ASLAN: Bugün aile içi olaylar gündeme gelecek. Yakınlarınıza vakit ayırmalı ve sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Ay'ın konumu, sizi hassaslaştırırken çevrenize karşı tutarsız olmanıza neden oluyor. Küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.

BAŞAK: Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız.

TERAZİ: Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek. Zihinsel enerjiniz olumlu ve algılama yeteneğinizi çok iyikullanıyorsunuz. Yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşı cinsle aranızda, sezgiye davranan bir duygusal gelişme söz konusu.

AKREP: Ay burcunuzda ilerlerken, romantik ve duygusal yönlerinizi, istemeseniz de ortaya çıkarıyor. Hata yapmaktan korkar bir haliniz var. Duygusal fırtınalardan korunmak uğruna, bazen aşka sırtınızı dönebiliyorsunuz. Birçok ilişki fırsatlarıyla karşılaşacağınız bir gün.

YAY: Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Yeni oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını daraltabilirsiniz

OĞLAK: İlişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyorsunuz. Sosyal aktivitelerde başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bir çok arkadaşınızın katkılarıyla kendinizi farklı bir çalışma ortamında bulabilirsiniz.

KOVA: Bugün yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamak için ince hesaplara ihtiyacınız olacak.

BALIK: İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluk, performans düşüklüğüne neden oluyor. Bugün duygusal yönlerinizi saklamak isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat korkularınızı yenmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA